Nefis Yemek Tarifleri Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Nefis Yemek Tarifleri Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen yemek tarifi paylaşım platformu olan Nefis Yemek Tarifleri'nin Android, iPhone ve iPad uygulamaları çıktı. Nefis Yemek Tarifleri uygulamaları binlerce yazarının gönderdiği 40 binden fazla yemek tarifini barındırıyor.

Uygulamadaki tarif defteri özelliği ile kullanıcılar kendi tarif defterlerini oluşturabiliyor ve bu defterlerine hem mobil uygulama, hem mobil tarayıcılar hem de masaüstünden yani her yerden ulaşabiliyorlar. Yazar takip etme özelliğiyle kullanıcılar beğendikleri yazarları takibe alabiliyor.

Nefis Yemek Tarifleri

Nefis Yemek Tarifleri uygulamasını farklı kılan bir diğer özellik; kullanıcıların denedikleri tariflerin fotoğraflarını yorumuyla birlikte ilgili tarife gönderebilmeleri. Böylelikle tarifi yapmayı düşünen kullanıcılar daha önceden yüklenen kullanıcı fotoğraflarını inceleyerek tarifin nasıl olduğunu daha iyi anlayabiliyorlar. Geniş ve aktif kullanıcı kitlesi sayesinde bir çok tarifin altında kullanıcı fotoğraflarını bulabiliyorsunuz.

Nefis Yemek Tarifleri'nde ayrıca bir çok tarifin videolu tariflerini izleyebilirsiniz. Videolar mümkün olduğunca kısa ve anlaşılır bir şekilde tarifi izleyiciye aktarması nedeniyle izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

Nefis Yemek Tarifleri

Bugün ne pişirsem? sorusunun cevabı da bu uygulamada. Her gün yenilenen günlük menüsüyle Bugün ne pişirsem? bölümüne de uygulama sayesinde hızlıca ulaşabileceksiniz.

Yazarlar bölümü sayesinde tarifleri en popüler yazarlara ulaşabilir ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan kişilerin mutfak deneyimlerine ortak olabilirsiniz.

Bu özelliklerin yanında uygulamanın sonraki versiyonlarında tarif gönderme, gelişmiş kullanıcı profilleri, olan biten bölümü, soru cevap bölümü, keşfet bölümü gibi bir çok yenilik kullanıcılara sunulacak. Android uygulaması için güncelleme pek yakında, iOS tarafında ise güncelleme için bir süre daha beklenmesi gerekiyor.

Nefis Yemek Tarifleri'nin bu zengin içerikli uygulamaları geliştirirken Mobillium'dan destek aldığını da belirtelim.

Birbirinden lezzetli yemek tariflerine mobil cihazınız üzerinden ulaşarak, harika sofralar hazırlamanızı sağlayan Nefis Yemek Tarifleri uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ