Need for Speed No Limits Geliyor! - Haberler - indir.com

Need for Speed No Limits Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Electronic Arts yaptığı bir açıklamayla yeni bir Need for Speed oyununun mobil cihazlara geleceğini duyurdu. Need for Speed No Limits adlı yeni oyunda Hoonigan isimli yarış takımının ünlü pilotu Ken Block boy gösterecek.

Geçtiğimiz günlerde Hoonigan yarış takımının resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan Ken Block'un kullanacağı modifiyeli 1965 Model Ford Mustang'e resim üzerindeki ''Need for Speed No Limits'' yazısı tüm oyun çevrelerinin dikkatini çekmiş ve akıllara ''acaba EA yeni bir oyun üzerinde mi çalışıyor?'' sorusunu getirmişti.

Need For Speed No Limits

Bu resimlerin yayınlanmasının ardından resmi bir açıklama gereği duyan EA, ortaya çıkan resimlerin doğruluğunu kabul ettiğini ve bu oyunun mobil platformlar için geliştirildiğini duyurdu. Ayrıca açıklamada resimde görülen arabanında oyunda yer alacağı belirtildi.

Çıkış tarihi ve detaylarıyla ilgili henüz bir bilginin paylaşılmadığı Need for Speed No Limits'ten yeni haberler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Daha önceden mobil cihazlar için yayınlanan Need for Speed oyunlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ