Need For Speed Hot Pursuit Remastered tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Need For Speed Hot Pursuit Remastered tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-05 23:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yakın zamanda oyunculara sunulacak olan yeni Need for Speed: Hot Pursuit, EA’nin yeni paylaşmış olduğu bilgilere göre bugün resmi olarak tanıtılacak. Diğer yandan bir Twitter kullanıcısı da oyunun çıkış tarihi ile beraber oyunun neredeyse her detay ve bazı görüntülerini paylaştı. Efsane yarış oyunu serisi olan Need for Speed, gelişerek her yıl yepyeni bir yapımı ile karşımıza çıkıyor. Çok yakın bir zamanda yeni bir oyununu daha göreceğimiz bu efsane serinini yeni oyunu yenilenmiş bir sürüm olarak karşımıza gelecek. Oyun aslında tam 10 sene önce 2010 yılında piyasaya sürülen Need for Speed: Hot Pursuit’un Remastered versiyonu olacak.

6 Kasım’da çıkış yapacak olan oyun için EA’nin kendisi ve bazı kaynaklar tarafından oyun hakkında detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Bir Twitter kullanıcısı tarafından 5 Ekimde tanıtılacak olan oyun hakkında yeni paylaşımlar yapıldı.

Need For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandıNeed For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandı

Need for Speed: Hot Pursuit hakkında yeni detaylar

Kullanıcı tarafından oyun görselleri ile beraber paylaşılan bilgilere göre oyun, Burnout Paradise Remastered, 6 Kasım’da çıkış sağlayacak. Bununla beraber oyunun Hot Pursuit oyunundaki tüm DLC içerikleri de olacak. Diğer yandan oyunda 6 saatlik ek oynayış süresinin 30’dan fazla zorluğun ve çapraz platform desteğinin de bulunması bekleniyor. Bu paylaşım burada son bulsa da, Hot Pursuit Remastered hakkındaki gelişmeler sadece bununla sınırlı olmayıp, oyunun 5 Ekim günü tanıtılması büyük bir heyecanla bekleniyor.

Need for Speed hesabından paylaşılan bir tweette ise bir yarış oyununa ve Big Joe’s Pizzeria ismini gösteren bir reklam panosu bulunuyor. Bununla beraber 510 adlı bir polis kodu da tweette gizlenmişti. Bakalım bu içerikler ve paylaşımlar doğrultusunda yeni Need for Speed Hot Pursuit neler sunacak göreceğiz.


Need for Speed Heat sistem gereksinimleriNeed for Speed Heat sistem gereksinimleri
Yeni Need For Speed oyunu geliyorYeni Need For Speed oyunu geliyor

PAYLAŞ