Need For Speed Hot Pursuit Remastered duyuruldu - Haberler - indir.com

Need For Speed Hot Pursuit Remastered duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-06 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Efsane araba yarışı oyun serisi olan Need for Speed için serinin sevilen bir oyunu yenilenerek piyasaya sürüldü. Yenilenen ve serinin sevilen oyunlarından olan Hot Pursuit, başarılı yapısı ve grafik iyileştirmeleri ile geldi. Yeni araçlar ile oyunculara tekrardan sunulan Hot Pursuit, pazarda ses getirmeyi hedefliyor. Tanıtımı büyük bir merakla beklenen Need for Speed Pursuit Remastered nihayet tanıtıldı ve oyunun detayları da belli olmuş oldu. Need for Speed Hot Pursuit oyunun çıkışının üzerinden on yıl geçmesine karşılık yenileneceği haberi EA tarafından verilmişti. Bununla alakalı dedikodular uzun bir süredir devam ederken, sonunda resmileşti ve oyun duyurulmuş oldu. Serinin en çok satan oyunlarından birisi olan Hot Pursuit’in remastered sürümünü yakında oyuncular oynayabilecek.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered duyuruldu

Need for Speed Heat sistem gereksinimleriNeed for Speed Heat sistem gereksinimleri

Oyun ilk etapta Xbox One ve PlayStation 4 ve PC platformları için 6 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek. 13 Kasım’da ise Nintendo Switch için çıkacak. Yeni jenerasyon oyun konsollarına çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. Dört platform için çıkış yapacak olan oyunun en iyi yanlarından birisi ise sahip olacağı çoklu platform desteği olacak. Bu kapsamda PC üzerinden oynayan birisi ile Xbox One üzerinden oynayan birisi yarışabilecek. Ana oyundaki Autolog adlı sistem sürekli olarak ilerlemenizi kaydedecek. Diğer oyuncular ile iletişim halinizde olmasını sağlayacak bir yetenek olacak.

Oyunun Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4 tarafından 1080P 30FPS desteği olacak. PC ve PlayStation 4 Pro ile Xbox One X tarafında ise 4K 60FPS desteğini göreceğiz. Oyunun PC için henüz nasıl bir sistem gereksinimi istediği net olarak belli olmuş değil. Ancak ilerleyen günlerde piyasaya çıkışın yaklaşması ile beraber bu gibi detayların da belli olması bekleniyor.


Yeni Need For Speed oyunu geliyorYeni Need For Speed oyunu geliyor
Need For Speed Hot Pursuit Remastered tanıtım tarihi belli olduNeed For Speed Hot Pursuit Remastered tanıtım tarihi belli oldu

PAYLAŞ