Need For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

Need For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-20 10:03:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Oyun

Need for Speed’in yeni çıkıcak olan Heat’in bir fragmanı Gamescom 2019 etkinliğinde yayınlandı. Yayınlanmış olan fragmanda oyundaki gece/gündüz animasyonları ile birlikte polisleri geri dönüşünü izliyoruz.

Need for Speed: Heat’in yeni fragmanı, sevenlerine Gamescom 2019 etkinliğinde gösterildi. Oyunun fragmanında hızlı arabalarla birlikte özelleştirme ve polislerin geri dönüşü yer alıyor. Fakat bu akıllara ister istemez şu soruyu getiriyor Polisler gitmiş miydi ki?" 

25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!

Gece Ve Gündüz Modu

Fragmanı yayınlanan NFS: Heat'in  gece ve gündüzde farklı oynanış seçeneklerine sahip olacak. Oyunda gündüz modunda resmi yarışlarda para kazanabilirsiniz ama polisler fazla hız yapanları tarıyor olacak. Gece modunda ise işler biraz daha farklı bir hal alıyor. Oyunun gece modunda daha heyecanlı bir hal alıyor. İllegal sokak yarışları düzenleyerek popülerliğinizi artırabiliyor olacaksınız. Bunu yanında peşinizde olacak polisler gündüz safhasına nazaran daha agresif olacak. Oyun esnasında polisler tarafından aranma seviyenizi belirten "Heat" seviyesi ne kadar yüksek olursa polisler de sizi alaşağı etmek için o kadar uğraşacak. Polislerden tamamen kurtulmak için aradaki mesafeyi belli bir oranda açıp polisin radarına girmemeniz gerekiyor. Yani oyunda peşinizde olan polislerin oyundaki işlevi, bir nevi efsane oyun olan NFS: Most Wanted’a  daha yakın olacak.

NFS: Heat’te diğer oyuncularla beraber oynamanızı sağlayacak çevrimiçi modu "AllDrive" ise başlangıçta herkese açık olacak ve ekibinize ait arabalar garajınızda gözükecek. Bundan farklı olarak oyunda ilk defa arabanız dışında karakterinizi de özelleştirebilirsiniz. Karakterinizi özelleştirirken ise bazı materyaller lisanslı durumda olacak. Bu da oyunda orijinal markaların kullanılacağı anlamına geliyor.


Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!
Need for Speed: Heat fiyatı açıklandıNeed for Speed: Heat fiyatı açıklandı

Need For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandı


PAYLAŞ