Need for Speed: Heat fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

Need for Speed: Heat fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-15 11:03:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Resmi YouTube hesabından paylaşılan video ile ilan edilen Need For Speed serisinin yeni oyunu olan Need For Speed: Heat’in fiyatı ne kadar olacak?

Electronic Arts’ın yaptığı açıklamaya göre Need For Speed serisinin yeni oyunu iki farklı sürüm olarak piyasaya sürülecek. Standart ve Deluxe Edition olarak iki seçenek olarak adlandırıldı. 3 farklı platformda piyasaya sürülecek olan Need For Speed: Heat, sürüm farklılığı sebebiyle de farklı fiyatlar sunuyor. PC, Xbox One ve PlayStation için piyasaya girmesi planlanan oyunun fiyat etiketleri şu şekilde.

25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!

Need for Speed Heat Fiyatı

PC platformu için Standart Edition 59,99 (yaklaşık 372,63₺) ve Deluxe Edition sürümü ise 69,99€ (yaklaşık 435,00) gibi bir fiyat etiketine sahip.

Oyunun konsollarındaki fiyatı ise şu şekilde, PlayStation 4 için ön sipariş fiyatları Standart Edition için 459₺ iken Deluxe Edition sürümü ise 519₺ olarak belirlendi. Xbox One için ise Standart Edition sürümü 468₺, Deluxe Edition sürümü 539₺ olarak belirlendi. Bir diğer bilgi ise EA Access üyesi olanlar için Need For Speed: Heat’ın Standart Edition sürümü için 47₺, Deluxe Edition için ise 54₺ gibi bir indirim söz konusu.


İlgili uygulamalar
Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!

PAYLAŞ