NBA NOW ile yepyeni NBA heyecanı başlatıyor - Haberler - indir.com

NBA NOW ile yepyeni NBA heyecanı başlatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 20:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bir süredir merakla beklenen NBA NOW basketbol oyunu gün itibariyle kullanıcılara sunuldu. Resmi olarak NBA’nin lig lisansını da alan Gamevil oyunun yanı sıra maçları da canlı izleyebilme imkanı tanıyacak. 

Bu gelişmeyle birlikte basketbol tutkunlarının NBA maçlarını tecrübe edebilecekleri oyunların sayısı da artıyor. Bu alanda iddialı liderlerden Electronic Arts ve 2KGames’in ardından Gamevil’de bu sektöre iddialı bir giriş yaptı. 

NBA Live 19'un kapak oyuncusu belli olduNBA Live 19'un kapak oyuncusu belli oldu

NBA NOW basketbol tutkunlarıyla buluştu! 

Eğlenceli Basketbol Oyunu Doodle Basketball 2 (Video)

NBA NOW adını taşıyan yeni basketbol oyunu kullanıcıların ekrana hafif dokunuşlarını bile algılayarak kolay kontrol sağlıyor. Şirket bu sayede oyun deneyimini de maksimuma çıkarmayı amaçlıyor. Basketbol severler çaylak ve tecrübeli olarak kuracağı takımlarla NBA şampiyonluğunu elde etmeye çalışıyor. 

Her maçta oyuncular için ilk üç periyot simüle ediliyor ve oyuncular dördüncü periyotta oyunun içine dahil oluyor. Kontroller ise top sizdeyken ve karşıdayken değişken oluyor. Oyun zorluğu kademe kademe artan oyunda oyuncular ilk etapta maçlarda hücum ve savunmalarda zorlanmasa da, seviye atladıkça bu alanlarda zorlaşıyor. Bunun yanı sıra oyuncular maçları kazandıkça hediye kartlarıyla yeni oyunculara sahip olabiliyor. Bu sayede her maç kazandığınızda oyun kadronuzu geliştirmeniz de mümkün oluyor. Bunun yanı sıra kazandığınız parayla ve her gün oyuna giriş yaprak draft hakkı da kazanabiliyorsunuz. Takım yeteneğinizi güçlendirmek için oyuncularına antrenmanlarda yaptırabilir ve oyunda seviye atlayarak şampiyonluk kazanma şansınızı yükseltebilirsiniz. 

Oyunda sürekli turnuvalar olduğundan bu turnuva süreci bitmeden oyuncuların takımlarını yenilemesi gerekiyor. Bunun yanı sıra rekabeti seven oyuncuları da düşünen NBA NOW, diğer oyuncularla canlı maçlar düzenlemenize de imkan tanıyor. Gerçek NBA maçlarına yönelik tahminler yaparak ödüller de kazanabileceğiniz oyunda NBA Leauge Pass satın aldığınız takdirde farklı içeriklere de erişim sağlayabiliyorsunuz. Ancak bu son özellik ne yazık ki oyunun Türkiye pazarı için geçerli değil.  


NBA 2K19'un Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızı Belli OlduNBA 2K19'un Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızı Belli Oldu
Sonbahar Bitmeden Çıkacak İddialı OyunlarSonbahar Bitmeden Çıkacak İddialı Oyunlar

NBA NOW Yayınlandı


PAYLAŞ