NBA 2K20'nin giriş ekranındaki Kobe Bryant'a veda görseli - Haberler - indir.com

NBA 2K20'nin giriş ekranındaki Kobe Bryant'a veda görseli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 15:32:05
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemiz saati ile dün akşam saatlerinde Kaliforniya’da gerçekleşen helikopter kazası sonucunda 13 yaşındaki kızı ile beraber NBA efsanesi Kobe Bryant, hayatını kaybetti. Bu durum üzerine bütün dünya şok olurken, NBA 2K2020 Kobe Bryant’ı anmayı da unutmadı. 18 Kez All-Star seçilme başarısına erişen ikonik basketbolcu Kobe Bryant, henüz 41 yaşındaydı. NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın sembol oyuncularından birisi olmuş olan Kobe Bryant, dün akşam saatlerinde yaşanan bu helikopter kazası ile beraber basketbolcu olan 13 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore Bryant’da yanındaydı. Bir numaralı basketbol oyunu olan NBA 2K20, sevdiklerine veda eden Bryant’ı oyun içerisinde andı.

NBA 2K20 giriş ekranında Kobe Bryant

NBA 2K19 Android İçin Problemli YayınlandıNBA 2K19 Android İçin Problemli Yayınlandı

Oyunun başlangıç ekranına efsane oyuncunun ismi ve doğum ile ölüm yılının yer aldığı siyah beyaz bir fotoğraf ekledi. Çok başarılı kariyeri boyunca beş kez NBA şampiyonu olan ünlü basketbolcu, NBA 2K10’da ise kapak yıldızıydı. Oyunda yer alan her versiyonda Bryant, en çok sevilen olmuştu. Yaşanan bu trajedi üzerine tüm basketbol ve spor camiası hala olaya inanamazken, bir dönemin basketbolu herkese sevdiren ismi Kobe Bryant, çok başarılı bir kariyerinin yanı sıra iyi bir insan olmayı da başarmıştı.

Sadece sporcu duruşu ile değil kişisel yaşamı ile de herkesin saygı duyduğu bir isim olan NBA efsanesi artık aramızda yer almıyor. Çok sevdiği basketbolcu kızı Gianna ile hayatını kaybeden Bryant, herkesin hatıralarında yer almaya devam edecek. Kobe, hayatını kaybetmeden önceki gece, 33 bin 644 sayı ile tüm zamanların en skorer üçüncü ismi olarak kendisini geçen Lebron James’i Twitter üzerinden tebrik etmişti. 20 yıllık kariyeri döneminde basketbol adına her şeyi başaran Kobe Bryant, 18 kez NBA All-Star organizasyonunda yer aldı.


NBA NOW ile yepyeni NBA heyecanı başlatıyorNBA NOW ile yepyeni NBA heyecanı başlatıyor
Steam için Sonbahar 2019 İndirimleri başladı!Steam için Sonbahar 2019 İndirimleri başladı!

PAYLAŞ