NBA 2K19'un Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızı Belli Oldu - Haberler - indir.com

NBA 2K19'un Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-03 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen oyun serisi NBA 2K serisinin en yeni oyunu olan NBA 2K19 için 2K cephesinden önemli açıklamalar geldi. Yeni oyununu standart versiyonu için kapak yıldızının Milwaukee Buck'ın Giannis Antetokounmpo'nun olduğu açıklanmış oldu. Antetokounmpo, atletik yapısı ve özellikleri ile dikkat çekerken çevirisi Çılgın Yunan olan Greek Freak lakabı ile biliniyor. Yeni oyun serisinin kapak ismi olan ünlü oyuncu şu sözleri dile getirdi; 'NBA 2K19 ile serinin kapağında yer alan ilk uluslararası oyuncu olmaktan dolayı onur duydum' 'NBA 2K serisini oynamaya bayılıyorum ve oyun benim için çok anlam ifade ediyor. NBA'de bu tanınırlığa ulaşmak için çok çalıştım ve NBA 2K19'un kapağında yer almak benim için bir hayalin gerçeğe dönüşmesi demek' dedi.

NBA liginde sergilemiş olduğu ilginç yetenekleri ve pratik zekası ile dikkat çeken ve kısa sürede hayran kitlesine erişen Antetokounmpo, kısa zaman içerisinde en iyi ikinci çaylak takımı , NBA en iyi defans ikinci takım, en çok gelişme kaydeden oyuncu ve NBA en iyi ikinci takım ödüllerinin sahibi oldu.

NBA 2K19 için ön siparişlerde şu içerikler bulunacak;

  • 5,000 Virtual Currency
  • 10 MyTEAM paketi (her hafta bir tane verilecek)
  • 1 adet Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM kartı.

NBA 2K19 için standart versiyon ve şirketin 20.yıldönümü özel versiyon Eylül 2018 ile beraber PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun MyCAREER moduna önce erişmek isteyen kullanıcılar ise yenilenen oyunThe Prelude oyunu için 31 Ağustos 2018 ile beraber PlayStation 4 konsollarından erişebilecekler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ