NBA 2K19 Android İçin Problemli Yayınlandı - Haberler - indir.com

NBA 2K19 Android İçin Problemli Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada hem mobil hemde konsol tarafında sektörün en iyi basketbol oyunu NBA 2K19 olarak biliniyor. Oyun sunmuş olduğu hem grafik hemde dinamik oynayış yapısı ile oyuncuların bir hayli beğenisini topluyor. Oyunu mobil platform için olan versiyonu da bulunurken, şimdi ise Android için bu oyun yayınlandı. Ancak kullanıcılar tarafından yoğun bir tepkiyle karşılaşan bu oyunun iOS’a göre farkları olduğu ve Android tarafında özenilmediği iddia edildi. Mobil oyun pazarında NBA K2 serisinin köklü bir rakibi bulunmadığı için şirketin bu anlamda böyle bir davranış sergilediği düşünülüyor. Android tarafında kullanıcılar birçok oyun için problem haricinde lag gibi problemler ile karşılaşmış durumdalar.

NBA 2K19 Android İçin Yayında

Oyun mobil haricinde geçtiğimiz günlerde PC sürümünde de yaşadığı oyun içi para sıkıntısı ile oldukça tepki toplamıştı. Oyun içi paralar bir anda kaybolan oyuncular şirketi şikayet yağmuruna tutmuşlardı. PC tarafında yaşanan bu sorun sonrasında şimdi ise Android kullanıcılara problem yaşatan yeni gelişmeler yaşandı. Henüz kısa süre önce Google Play Store’da yayınlanan bu oyunun iOS versiyonuna göre oldukça farklı olduğu ifade ediliyor. Oyun içi sürekli kilitlenmeler ve teknik sorunlar ile beraber birçok oyuncunun laglı oynayışa sahip olduğu ifade edildi. Ayrıca kontoller tarafında ise iOS’ta yer alan birçok özelliğin Android’de yer verilmediği belirtiliyor.

NBA 2K16 sistem gereksinimleriNBA 2K16 sistem gereksinimleri

Tüm bu problemlerin 2K Games tarafından giderilmesi beklenirken iOS versiyonda yer alan çok oyunculu modun Android tarafında hiç yer vreilmemesi kullanıcıları çıldırtmış durumda. Şirket konu ile alakalı henüz bir açıklama yapmazken, NBA 2K19 Google Play Store’da 59 TL fiyat etiketi ile yer almaya devam ediyor. Bakalım şirket yayınlayacağı güncellemeler ile problemleri iyileştirecek mi göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Coinbase'den 120 milyon dolarlık yeni yatırımCoinbase'den 120 milyon dolarlık yeni yatırım
Apple'ın AirPower'ı, Sonbahar'da geliyorApple'ın AirPower'ı, Sonbahar'da geliyor
NBA Live 19'un kapak oyuncusu belli olduNBA Live 19'un kapak oyuncusu belli oldu

PAYLAŞ