Naughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklama - Haberler - indir.com

Naughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-13 10:11:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde büyük hayran kitlesine sahip olan Last of Us adlı oyunun ikincisiyle ilgili açıklama yayınlandı. Stüdyo, yakın zaman içerisinde tanıtmayı planladığı ikinci oyunun son rötuşlarının yapıldığını dile getirdi. Naughty Dog tarafından 2013 yılında PlayStation 3'e, 2014 yılında ise PlayStation 4'de oynanmak üzere çıkarılan The Last of Us oyunu, hem eleştirmenler tarafından hem de oyunculardan geçer not almayı başarmış ve ikinci oyunu ise sabırsızlıkla bekleyen birçok hayran kazanmış durumdadır. 

Yeni oyunun geliştiricisi Naughty Dog tarafından yapılan açıklamaya göre The Last of Us: Part II de son dokunuşlar yapılıyor. Oyun dünyasını yakından takip eden edenlerin hatırlayabileceği gibi ikinci oyunun çıkış tarihi planlanan tarihten öteye ertelenmişti. Söz konusu ikinci oyununun çıkış tarihi 21 Şubat açıklanmış olup daha sonrasında ise 29 Mayıs'a çekilmişti. 

The Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldıThe Last of Us Part 2 'nin çıkış tarihi sızdırıldı

The Last of Us: Part II oyunu

Geliştirici stüdyo Naughty Dog, The Last of Us'un ikinci oyunu hakkında oyunun geliştirme aşamasıyla ilgili yayınlamış olduğu duyuruda şu ifadelere yer veri; "Oyunun geliştirilmesinde son rötuşları yaptığımızı ve siz bunu okurken The Last of Us: Part II’nin üzerinde son dokunuşlarında olduğumuzu heyecanla duyuruyoruz. Geliştirmenin bitirilmesi; bizi, yayınlanmaya bir adım daha yaklaştırdı. Son birkaç yıl boyunca çok sabırlı davrandığınızı biliyoruz, bu yüzden oyunumuzun son şeklini almasını görmek heyecan verici ve çok yakın bir süre içerisinde elinizde olacağını biliyoruz."

Geliştirici şirket, The Last of Us: Part II adlı oyunun 27 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında ABD'de düzenlenecek olan PAX East'te oynayabileceğinin de altını çizdi. Bu bilgilerden elde edilenlere göre yakın zaman içerisinde oyunla ilgili daha fazla bilgi edeceğiz gibi gözüküyor. The Last of Us: Part II oyununda oyuncuları heyecan verici ve yeni bir dünya bekliyor olacak. 

 


The Last of Us 2 için büyük sürprizThe Last of Us 2 için büyük sürpriz
Türkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonlarıTürkçe müjdesiyle gelen The Last of Us 2 çıkış tarihi ve özel versiyonları
Ertelenen The Last of Us 2'nin yeni çıkış tarihi belli olduErtelenen The Last of Us 2'nin yeni çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ