Naughty Dog heyecan verici yeni bir oyun üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Naughty Dog heyecan verici yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-18 22:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasında Uncharted ve The Last of Us gibi oyun serileri ile adından söz ettiren Naughty Dog, yeni bir oyun üzerinde geliştirmelerini sürdürüyor. Öyle ki şirket eş başkanı olan Neil Druckmann tarafından yeni bir oyunun yolda olduğu duyurusu gerçekleştirildi. Naughty Dog şirketi, merkezi Kaliforniya’nın Santa Monica şehrinde yer alan Amerikalı bir oyun şirketi olarak bulunuyor. 1986 yılında Jason Rubin ve Andy Gavin tarafından bağımsız bir oyun şirketi olarak kurulurken, 2001 yılında Sony Computer Entartaintment’a bağlanma kararı alındı. Bu anlaşma öncesinde geliştirilen oyunların platformları çeşitli olurken, birleşme sonrasında ise PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 ve PlayStation 4 platformları için oyunlar geliştirdi. Özellikle ise pazarda Uncharted ve The Last of Us yapımları ile bilinen bu şirket, PlayStation markasının en önemli şirketlerinden birisi olmayı başardı.

Naughty Dog’dan yeni bir oyun geliyor

Naughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklamaNaughty Dog'dan The Last of Us: Part II hakkında yeni açıklama

Şirketin eş başkanı Neil Druckmann tarafından yapılan bir açıklama ile yeni bir oyunun geliştirildiği doğrulanmış oldu. Henüz geçtiğimiz gün Twitter üzerinden bir iş ilanı yayınlayan Naughty Dog, bu ilanda çeşitli pozisyonlarda çalışacak olan yeni insanlar arıyor. Yeni çalışanlar arayan şirketin editör, animasyon, sanat, oyun tasarımı, IT, prodüksiyon ve kalite kontrol gibi alanlarda çalışacak insanların başvurusunu istedi. Bu tweeti alıntılayan Neil Druckmann ise  “Çok havalı bir şey yapmak için gel ve bizimle çalış.” Şeklinde bir not yayınladı. Şirketin zaten The Last of Us Part 2 sonrasında bir oyun projesi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bu açıklama ile beraber ise durum doğrulanmış oldu.

Bu yeni oyunun muhtemel olarak PlayStation 5 için geliştirildiği düşünülürken, oyuna dair henüz detayın yer almadığını söyleyelim. Oyunun yakın zamanda daha da detaylanması bekleniyor.  



PAYLAŞ