Nasıl blog oluşturulur ? - Haberler - indir.com

Nasıl blog oluşturulur ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 22:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Soru-Cevap

Bu içerik " Nasıl blog oluşturulur ? " sorusunu cevaplar ve blog oluştabileceğiniz sistemler ve reklamlar hakkında bilgi verir.

Nasıl blog oluşturulur ?

Nasıl oluşturulduğuna geçmeden önce blogun ne olduğuna değinelim. Blog kelimesi web-login kelimesinden türetilmiştir.  Kişilerin veya kuruluşların belirli kategoride kendi  özel içeriklerini, yazılarını veya makalelerini yayınladıkları sistem blog olarak adlandırılır.  Bir blog kurarak; kitlenize fikirlerinizi aşılamaya çalışabilirsiniz, müşterilerinizi hizmetiniz hakkında bilgilendirebilirsiniz, bilgilendirici içerikler yayınlayarak size ulaşacak kişilerin bilgiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz ve  dilerseniz blogunuzdan reklam yayınlayarak para kazanabilirsiniz. 

Google Docs ile Blog Nasıl Kurulur?        Google Docs ile Blog Nasıl Kurulur?        

İleri- düzey bir kullanıcıysanız baştan aşağı bir blog sitesi kodlayabilirsiniz veya tek satır kod yazmadan bile bir bloga sahip olabilirsiniz. Öncelikle yetkin olduğunuz alanı belirlemelisiniz. "Hangi konuda düzenli kaliteli ve özgün içerikler üretebilirim?" sorusunu kendinize sormalı ve objektif cevaplar vermelisiniz. 
Blog kurmak için hizmetinize sunulan birçok ücretsiz içerik yönetim sistemini kullanabilirsiniz. Wordpress, Blogger, Joomla bu içerik yönetim sistemlerine örnek gösterilebilir.

Gerekli teknik kurulumu tamamladıktan sonra , seçmiş olduğunuz içerik yönetim sistemi size istediğiniz alanda içerik sunmanız  için gerekli hizmeti sunacaktır. Size kalan tek şey içeriği olabildiğince kaliteli ve özgün tutmak. Bir blog  yazarının  sahip olması gereken en önemli özelliklerden biri istikrardır.  Düzenli ve uzun süreli olarak  içerik üretirseniz zamanla büyümesine engel olamayacağınız bir kitleye sahip olabilirsiniz. 
 

 

 


Wordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araçWordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araç
Google blog yönetimine son verdiGoogle blog yönetimine son verdi

Word Monsters Tanıtım Videosu


PAYLAŞ