NASA'nın Eğlenceli ve Bilgilendirici Mobil Uygulamaları - Haberler - indir.com

NASA'nın Eğlenceli ve Bilgilendirici Mobil Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yıllardır uzay görevleri ile bilim üretmeye devam ediyor. NASA tarafında gerçekleşen tüm gelişmeleri de kullanıcılar ile paylaşamıyoruz. Fakat NASA'nın resmi olarak yayınladığı uygulamaları indirerek, NASA tarafında gelişen tüm olayları öğrenebilirsiniz. İşte NASA'nın Eğlenceli ve Bilgilendirici Mobil Uygulamaları

Kısa aranın ardından NASA'nın Hubble teleskopu yeniden aktif

İnsan pilot ve Nasa Drone'u birbiriyle yarıştıİnsan pilot ve Nasa Drone'u birbiriyle yarıştı

NASA

NASA'nın çalışmalarını yakından takip etmek istiyorsanız ilk indirmeniz gereken uygulama kesinlikle NASA olmalıdır. Hem Android platformu için hem de iOS platformu için geliştirilen bu uygulama sayesinde NASA hakkındaki en güncel haberlere ulaşabilirsiniz.

NASA Selfies

Aslında yeni geliştirilen bu uygulama sayesinde Orion nebulası ya da Samanyolu Galaksisi'ni arkanıza yansıtarak havalı selfieler çekebilirsiniz. Uygulamanın oldukça basit bir arayüzü bulunuyor. Ayrıca bu uygulama da hem Android hem de iOS platformlarında mevcut.

Exoplanet Gezileri VR

Bu uygulama sayesinde Dünya boyutunda 7 gezegene sahip olan yıldız sistemi TRAPPIST-1'de gezebilirsiniz. Ayrıca uzaydaki dünyaya benzer gezegenleri de gezme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Spacecraft AR

Exoplanet Gezileri VR uygulaması gibi sanal gerçeklik ile uzay macerası yaratan bu uygulama, NASA'nın gezegenlerin yüzeyine indirmiş olduğu araçları artırılmış gerçeklik ile evinize getiriyor.

NASA 3DV

Bu uygulama NASA'nın Mars ve Ay seyahatlerini de içeren projeleri inceleme imkanı sunuyor. Eğer gezegenler arasında yolculuğun nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu uygulama ilginizi çekebilir.


NASA'nın kartopu: EnceladusNASA'nın kartopu: Enceladus
Nasa, bulut fotoğrafları istediğini duyurdu!Nasa, bulut fotoğrafları istediğini duyurdu!
NASA'nın Mars'ta ne aradığı belli olduNASA'nın Mars'ta ne aradığı belli oldu

PAYLAŞ