NASA, Tumblr Hesabını Duyurdu - Haberler - indir.com

NASA, Tumblr Hesabını Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-10 19:00:28
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Uzay ve havacılık alanında en büyük bütçeli ve ses getiren projelere imza atan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, bir yandan uzay çalışmalarına devam ederken diğer taraftan çalışmalarında sosyal medya platformlarını da kullanmayı ihmal etmiyor.

Sosyal medya sahasını genişletmeyi amaçlayan uzay ajansı NASA, bu doğrultuda Twitter tarzı bir mikro blog sitesi olarak hizmet sunan Tumblr servisine katıldığını duyurdu. NASA'nın özel görevler üzerine yaptığı çalışmalarına ait bilgileri ile çalışmalarına ait fotoğraf ve videolara yer vereceği toplamda 4 farklı hesabı bulunacak.

Bunlardan; Ana hesabında dünyanın dışında yaşanan gelişmeleri, "Curiosity Rover" adlı hesabında Mars'ta araştırma yapan Curiosity aracı hakkında bilgileri, "Astronaut Peggy Whitson" adlı hesabında Whitson'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaşadığı 6 aylık deneyimi ve son olarak "NASA JunoCam" hesabında ise Jüpiter'e ait görsel içerikleri paylaşacak.

NASA'nın yüksek çözünürlüklü uzay görüntüleri ile adeta kamuoyunu doyuracağı Tumblr hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ