Naruto Shippuden, Nintendo Switch'e gelecek - Haberler - indir.com

Naruto Shippuden, Nintendo Switch'e gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-27 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Naruto Shippuden serisi PlayStation 3 ve Xbox 360 ardından PC platformundan piyasaya sürülmüştü. Cyberconnect tarafından geliştirilen ve NamcoBandai tarafından yayınlanan oyun Naruto: Ultimate Ninja serisi 2005 yılında çıkan ilk oyunla başladı ve 5 parça olarak playstation 2ye çıkmayı sürdürdü. Efsane oyun oyun severler tarafından oldukça beğenilmiş ve adeta efsaneleşmişti. Playstation 3 ile birlikte Naruto serisi farklı bir isim ile karşımıza çıktı Naruto: Ultimate Ninja Storm. Playstation 3 ile birlikte 3 boyutlu olan Naruto Shippuden  serisi elde edilen habere göre Nintendo Switch platformu için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 100'den fazla karakteri oyunseverlerle buluşturan geliştirici ekip oyunun hikayesini oyunlar ile anlatıyordu.

NarutoShippuden: Ultimate Ninja StormTrilogy, Switch'e geliyor

Oyunları ile efsaneye dönüşen Nuruto Shippuden Nintendo Switch' de serileri Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, NarutoShippuden: Ultimate Ninja Storm 3'ü oyun severler ile buluşturacak. Ayrıca Bandai Namco, oyunlara çıkmış olan indirilebilir içerikleri de NarutoShippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy paketine dahil ederek kullanıcılar ile buluşturacak.

Oyunlarına gerçek zamanlı etkinlikler eşliğinde Naruto Shippuden serisinde bildiğimiz büyük kapışmaların aynısını sunan oyun geliştirici ekibi bununla birlikte oyunseverlere  oyun serisine çevrimiçi destek de sunacak. Anime serisinde halen devam eden Boruto evreni ile  oyun geliştirilmeye devam ederken Narutoto Boruto: ShinobiStriker ile oyunculara buluşturmaya  hazırlanan Bandai Namco, Nintendo severlerin Naruto Shippuden: Ultimate Ninja StormTrilogy oyununu beğendirebilecek mi merak ediliyor.





PAYLAŞ