Nadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldı - Haberler - indir.com

Nadir CS:GO kaplaması 150 bin dolara satıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-18 21:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun içi ticaretlerde yüksek rakamlar görmeye devam ediyoruz. Özellikle CS:GO ekosisteminde yer alan pahalı kostümlerin yüksek fiyat etiketler ile satıldığı biliniyor. Yine bunlardan birisi olarak geçtiğimiz günlerde oldukça nadir bir CS:GO silah kaplaması, 150 bin dolar fiyat etiketi ile satıldı. CS:GO oyununun 2013 yılındaki Arms Deal güncellemesinden bu yana silah kaplama ticareti oldukça popüler durumlardan birisi haline geldi. Oyuncular artık kaplamaları sadece oyunda kullanmak için değil, sahip oldukları nadir kaplamalar ile gelir elde etmek için de kullanıyorlar.

ROFL adlı Twitter kullanıcısı tarafından 14 Ocak tarihinde paylaşılan bir tweet ile Bir arkadaşıma koleksiyonunu satmasına yardım ediyorum” ile bir grup nadir CS:GO kaplamasının satışa çıkardığını duyurmuştu. Söz konusu bu tweette tüm koleksiyon için ise 300.000 doların altında bir teklifin kabul edilmeyeceğini belirtiyor.

CS:GO anlık oyuncu sayısı rekoruna imza attı!CS:GO anlık oyuncu sayısı rekoruna imza attı!

150.000 dolarlık nadir AK-47 kaplaması satıldı

Söz konusu koleksiyonun satış hedefine ulaşıp ulaşmadığı bilinmezken, yeni bir tweete göre satışta olan koleksiyon ürünlerinden birisi AK-47 kpalaması Case Harderdened ST MW 661, 150 bin dolar gibi uçuk bir fiyatla satılarak, CS:GO tarihinin en pahalı silah kaplaması olmuş oldu. Söz konusu bu kaplamanın oyuna gelen ilk silah kasası içinde yer alması ve Arms Deal Koleksiyonu’nun bir parçası olduğundan ötürü pahalı olduğu düşünülüyor. Diğer yandan Az Aşınmış olan bu silahın üzerinde StatTrak™ Technology. Bearing 4 ‘Titan | Katowice 2014 çıkartması da yer alıyor.

Baktığmıız zaman daha önce 100 bin dolar seviyelerinde satışlar olmuştu. Ancak silahın işlevselliği yada gücüne etkisi etmeyen bir kaplama için bu kadar yüksek bir fiyat ödenmesi dikkat çekiyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde CS:GO oyuncuları için daha ne seviyelerde pahalı silah kaplamaları olacak göreceğiz.


Valve CS:GO için yeni bir sessize alma modu getiriyorValve CS:GO için yeni bir sessize alma modu getiriyor
CS:GO kaynak kodları sızdırıldıCS:GO kaynak kodları sızdırıldı

PAYLAŞ