n11com Android Uygulamasına 'Resimli Anlık Bildirim' Özelliği Eklendi! - Haberler - indir.com

n11com Android Uygulamasına 'Resimli Anlık Bildirim' Özelliği Eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

n11.com, tüketicilerin dikkatini çekmek ve geri dönüşü artırmak amacıyla ''resimli anlık bildirim'' (image push notification) özelliğini Android uygulamasına eklediğini duyurdu.

Gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen n11.com, anlık bildirimlere görsel eklemeye olanak sağlayan 'resimli anlık bildirim'' özelliğini Türkiye'de uygulayan ilk e-ticaret platformu oldu.

n11.com Resimli Anlık Bildirim

Resimli anlık bildirim özelliği, n11.com Android uygulamasını yükleyen kullanıcıların yenilik, kampanya ve fırsatlardan öncelikli olarak haberdar olmasını sağlıyor. Resimli anlık bildirimler, metin tabanlı anlık bildirimden farklı olarak mesajı daha net aktarmaya ve ilgi uyandırmaya odaklı görseller kullanmaya izin veriyor. Böylece aktarılan mesaj çok daha hedefli ve çekici hale getirilebiliyor.

Metin tabanlı geleneksel kısa mesaja oranla tüketici üzerinde iki kat daha etkili olarak daha fazla geri dönüşü de beraberinde getiren 'resimli anlık bildirim'' özelliğine sahip n11.com Android uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ