MWC 2018'de TP-Link'in Yeni Modelleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

MWC 2018'de TP-Link'in Yeni Modelleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Barcelona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi kapsamında TP-Link'in yeni akıllı telefon modelleri olan Neffos C, N ve X serileri tanıtıldı. MWC kapsamında ilk kez ortaya çıkan Neffos N1 ve C7 modelleri kamera ve fotoğrafçılık tarafında yeni teknolojiler sunmasıyla dikkatleri çekiyor. Tanıtılan modellerden Neffos N1 cihazına bakacak olursak model çift arka kamerasına sahip durumda. Cihazda 12 megapiksellik Sony IM386 model arka kamera bulunuyor. Geniş bir renk yelpazesine sahip olan gelişmiş bu sensör RGB yapıya sahip durumda.

Diğer sensör ise siyah-beyaz özelliğine sahip ve her iki kamera da yüksek ışık yakalamayabiliyor. Çoklu çerçeveli gürültü azaltma algoritmasına sahip olan bu modelde gece bile oldukça keskin ve canlı fotoğraflar çekmek mümkün oluyor. Diğer yandan modelde 'bokeh efekti' gibi sığ alan derinliği yaratan portre moduda bulunuyor. Neffos N1'in donanım tarafına gelecek olursak modelde MediaTek Helio P25 işlemci çipseti ile beraber 4 GB RAM belleğine sahip durumda.

Tanıtılmış olan diğer Neffos C7 modelinde ise 5.5 inç ekran ve 8 megapiksellik bir ön kamera yer alıyor. Metal gövdeye sahip olan cihazda güzelleştirme modu bulunuyor ve arka yüzeyde ise 13 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Cihazların şuan için fiyatının belli olmadığını hatırlatalım.





PAYLAŞ