Müzikli Video Paylaşım Uygulaması: Mindie - Haberler - indir.com

Müzikli Video Paylaşım Uygulaması: Mindie

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Vine uygulamasına benzer yapısı ile dikkat çeken ancak kullanıcıların sevdikleri müzik için kendi video kliplerini çekerek paylaşabilmelerini sağlayan Mindie uygulaması hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

iPhone ve iPad kullanıcılarının kendi müzikli video kliplerini yaratabilmelerini sağlayan Mindie, yayınlandığı ilk aylarda popülerliği yakalayarak en çok tercih edilen paylaşım uygulamalarından birisi haline gelmiştir. Kullanıcıların arka fona şarkı seçerek kendi videolarını çekebilmelerini sağlayan uygulama bu popülerliğin ardından SV Angel ve diğer yatırımcılardan toplamda 1.2 milyon dolar yatırım alarak büyümesine farklı bir ivme kazandırmış oldu.

Videoların aynı telefon ekranındaki gibi orijinal halleri ile yayınlanmasını sağlayan uygulama ayrıca kullanıcıların videolarda arka plana kendi seçtikleri müzikleri de ekleyebilmesine olanak tanıyor. iTunes API'nı kullanan Mindie, bu sayede müziklerin tanıtım amaçlı ön dinleme versiyonlarının videolarda kullanılmasına izin vermekle beraber lisans ve telif hakkı konusunda yaşanan problemlerinde önüne geçmiş oluyor.

Fransa merkezli bir girişim olan Mindie, aldığı 1.2 milyon dolarlık yatırımdan sonra ofisini San Francisco'ya taşıma kararı aldı. Bunun sebebi ise Mindie'nin aradığı yatırımı Fransa'dan bulamamış olması.

Eğer sizde sevdiğiniz bir şarkı eşliğinde kendi video klibinizi oluşturmak ve bu videoları Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmak istiyorsanız, Mindie uygulamasını sitemiz üzerinden iPhone ve iPad'inize yükleyerek hemen klibinizi yaratmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ