Müzik Servisi Spotify Mobilde Ücretsiz Oluyor - Haberler - indir.com

Müzik Servisi Spotify Mobilde Ücretsiz Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yalnızca masaüstü sürümünde ücretsiz olarak müzik dinlemenize olanak sağlayan Spotify, önümüzdeki günlerde mobil uygulamaları üzerinden de müzik yayın hizmetini ücretsiz sunmaya hazırlanıyor.

Mobil sürümler üzerinden sadece abonelerine müzik yayın hizmetini sunan popüler müzik servisi Spotify, The Wall Street Journal' ın yayınladığı habere göre; mobilde reklamlara yer vererek kullanıcılarına müzik hizmetini ücretsiz sunma hazırlığında olduğu bildirildi. Ayrıca haberde müzik servisinin Universal, Warner Bros ve Sony gibi dünyaca ünlü müzik şirketleri ile anlaşma sürecinde de olduğu belirtildi.

Müzik hizmetini Türkiye' deki kullanıcılara henüz yeni sunan Spotify' nin mobil sürümleri üzerindeki ücretsiz müzik hizmeti kullanıcılara sınırlı sayıda şarkı dinleyebilme imkanını sağlayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Sizde masaüstü bilgisayarınızı ya da mobil cihazlarınızı kullanarak Spotify müzik servisinden faydalanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak size uygun olan yazılım veya uygulamayı indirebilirsiniz.

Spotify Masaüstü Yazılımları

Windows PC için Spotify indir

Mac PC için Spotify indir

Spotify Mobil Uygulamaları

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Windows Phone için Spotify için

 





PAYLAŞ