Müzik Keşif Uygulaması Soundwave Artık Türkçe - Haberler - indir.com

Müzik Keşif Uygulaması Soundwave Artık Türkçe

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçen Şubat ayında yaptığımız haberle sadece Türkiye'de 6 ayda 40 bin indirilme rakamına ulaştığını duyurduğumuz müzik keşif ve paylaşım uygulaması Soundwave, yeni özellikleriyle birlikte kullanıcılara sunuldu.

Müzik odağında sosyal paylaşım ağı haline gelmeye çalışan Soundwave güncellemesindeki en dikkat çeken yenilik ise Türkçe dil desteği oldu. Uygulamanın en popüler kullanıldığı 10 ülke arasında yer alan Türkiye'deki kullanıcılar bugünden itibaren Soundwave'i Türkçe olarak kullanabilecekler.

Soundwave Türkçe

2.0 sürüm numarasıyla indirmeye sunulan yeni Soundwave'de artık sohbet etmek için özel gruplar oluşturabilir, grup üyeleriyle beğendiğiniz müzikleri paylaşabilir, arkadaşlarınızı ya da takipçilerinizi oluşturduğunuz gruba davet edebilir ve birlikte müzik listeleri oluşturabilirsiniz.

Ayrıca 'Yeni insanları Bul' adlı bir özelliğinin de aktif edildiği Soundwave?de bu özelliği kullanarak müzik zevkinize göre insanları bulup takip edebilirsiniz.

Youtube Music, Spotify, Soundcloud, Pandora, 8tracks ve Deezer hesaplarınız ile ilişkilendirerek istediğiniz şarkıları tek bir yerden dinlemenizi sağlayan ve artık Türkçe olarak kullanabileceğiniz Soundwave uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ