Android telefonunuzdan müzik dinlemek şüphesiz günün stresini yorgunluğunu atmak veya enerji depolamak için yapılan şeylerden birisi. Android telefonunuzdan şarkı dinlerken bazen sözlerini hatırlamak istersiniz ve hatırlayamazsınız. Bu da şarkıya eşlik etmek istediğinizde size engel olabilir. Ancak bu durumun çözümü oldukça basit. Android telefonunuza indireceğiniz bir uygulama sayesinde müzik dinlerken aynı zamanda şarkı sözlerini de görebilmeniz mümkün. Hem müzik dinleyip hem de şarkı sözlerine eşlik edebileceğiniz 3 uygulama;

1-Genius-Song Lyrics

Bu uygulama dünyadaki tüm şarkıların sözlerini bünyesinde bulunduruyor. Genius- Song Lyrics sayesinde telefonunuza bu uygulamayı indirerek müzik dinlediğiniz sırada aynı zamanda şarkı sözlerini de telefon ekranınızda görüntüleyebililrsiniz. Bu uygulamanın diğer bir artısı da şarkı sözlerindeki herhangi bir kelimeye tıklayarak o kelimenin ne anlam ifade ettiğini görebilmeniz. Bu ifadeler genellikle kullanıcılar tarafından uygulamaya ekleniyor.

Android için Genius-Song Lyrics indir

iOS için Genius-Song Lyrics indir

2- QuickLyrics

Müzik dinlerken şarkı sözlerini de görerek şarkıya eşlik etmeye imkan tanıyan uygulamalardan bir tanesi de QuickLyrics. Bu uygulama aynı zamanda Apple Müzik, Google Play Müzik ve Spotify gibi müzik çalan uygulamaları da destekliyor. Karaoke sevenleri de cezbeden uygulamayı dijital maketlerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3-Lyrics Mania

Bu uygulama ile birlikte şarkı sözlerini görüntüleyebileceksiniz bir diğer dikkat çekici özelliği ise ortamda çalan müziği dinleyerek algılayabilecek. Bu müthiş özellik sayesinde ortamda dinlediğiniz şarkının ismini hatırlayamama gibi bir derdiniz olmayacak çünkü ortamda dinlediğiniz şarkıyı uygulama sayesinde öğrenebileceksiniz.

Android için Lyrics Mania indir

iOS için Lyrics Mania indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir