Müzik Dinleme Servisi Deezer Türkiye'de - Haberler - indir.com

Müzik Dinleme Servisi Deezer Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım
Fransa merkezli online müzik dinleme servisi Deezer Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Dünya genelinde 22 milyon ziyaretçiye sahip olan sitenin Türkçe sitesi ve mobil uygulamaları ile Türkiye'ye giriş yaptı.

Yaklaşık olarak dünya genelinde 22 milyon ziyaretçiye sahip olan Fransa merkezli online müzik servisi Deezer, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Türkçe sitesi ve mobil uygulamaları ile ülkemize giriş yapan Deezer, 18 milyon şarkıya ulaşan arşivini de Türk kullanıcılara açtı.

Grooveshark benzeri bir müzik dinleme servisi olan Deezer'ın en önemli özelliği şarkıların ilk 30 saniyesini dinleyebiliyorsunuz, şarkının tamamına ulaşabilmek için üyelik seçeneklerinden birini seçmeniz gerekiyor. Ücretsiz keşif üyeliği ise 6 ay boyunca sınırsız, daha sonrasında ise ayda 2 saat müzik arşivini kullanmanıza izin veriyor.

Deezer, sunduğu radyolar ve diğer özellikler ile müzik severlere yeni grupları/müzisyenleri keşfetme imkanı sunuyor. Diğer kullanıcıların da listelerine ulaşabildiğiniz servis ile arkadaşlarınızın neler dinlediğini yakından takip edebiliyorsunuz.





PAYLAŞ