Mutlaka Kullanmanız Gereken Web Siteleri - Haberler - indir.com

Mutlaka Kullanmanız Gereken Web Siteleri

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-14 17:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Herkesin kullandığını gördüğünüz ama isimlerini merak ettiğiniz web siteleri var mı? Herkesin kullandığı ve sizin de mutlaka kullanmanız gereken 23 web sitesini sizler için listeledik.

Her gün onlarca farklı web sitesini gezdiğimiz, ama sadece gezmek ile kaldığımız, kullanmadığımız bir çok web sitesi var. İşinizi kolaylaştıracak bu mutlaka kullanmanız gereken 23 web sitesinden bir çoğunu mutlaka ziyaret etmişsinizdir ama ne olduğunu anlamamış olabilirsiniz.

İşte bu yüzden biz de bu web sitelerini listeledik ve ne işe yaradıklarını bir bir anlattık. O zaman sizleri mutlaka kullanmanız gereken 23 web sitesi listemiz ile baş başa bırakalım.

Mutlaka Kullanmanız Gereken 23 Web Sitesi

  1. Ifttt.com

İfttt'yi kullanarak bir çok paylaşım işini aynı anda ve zahmetsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Wordpress sitenize yazı eklemek olsun, sosyal medya hesaplarında gönderi paylaşmak olsun, veya aynı anda Facebook, Twitter, Instagram'da gönderi paylaşmak istiyorsanız o halde ifttt.com tam da size göre.

  1. Codecademy.com

Kodlama bilmeyen insanların kalmaması için, herkesin kodlama öğrenebilmesi çabalayan Codeademy, 12 farklı programlama dilinde ücretsiz olarak profesyonel bir şekilde eğitim sağlıyor.

  1. Youtube.com/tv

Youtube'da çok fazla takılıyorsunuz ama reklamlardan bıktınız mı? Reklam engelleyici eklentiler veya programlar kullanmak da istemiyor musunuz? O halde youtube.com'un tv adresi tam da size göre. Normalde Smart TV'lerin YouTube uygulamasında kullanılan Youtube TV'ye bilgisayarınızdan erişerek reklamsız ve tam ekran olarak YouTube videolarını izleyebilirsiniz.

  1. Fiverr.com

Siteye kullanan kişiler ile minimum 5 dolarlık bir ücret ile alışveriş yapabildiğiniz Fiverr, sayesinde minimum 5 dolar karşılığında herhangi bir hizmet verebilir veya alabilirsiniz.

  1. Goo.gl

Tamamıyla ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz Goo.gl sayesinde linklerinizi kısaltabilir ve bu kısaltılmış linklerinizi kaç kişi ziyaret etmiş, linkleri ne zaman oluşturmuşsunuz öğrenebilirsiniz.

  1. Isitdownrightnow.com

Eğer ulaşmak istediğiniz bir siteye ulaşamıyorsanız sorun sizde mi sitede mi öğrenebileceğiniz pratik bir web sitesi. Sadece ulaşmak istediğiniz site adresini isitdownrightnow.com 'da bulunan yazı girme alanına giriyorsunuz ve site sunucu mu kapalı, site bakımda mı gibi bilgileri veriyor.

Bir siteye ulaşamadığınızda siteye siz mi ulaşamıyorsunuz, site bakımda mı yoksa sunucu mu kapalı gibi bilgileri sorgulayabileceğiniz bir site.

  1. Pixabay.com

Ücretsiz resim ve grafik deposu olan Pixabay.com'u kullanarak resim ve grafiklerinizi depolayabilirsiniz.

  1. Yopmail.com

Bir siteye kayıt olacaksınız ama e-posta adresinizi vermekte biraz çekimser davranıyorsanız yopmail'i kullanarak tek kullanımlık bir e-posta adresi açarak bu e-posta adresini kullanabilirsiniz.

  1. Couchsurfing.com

Bir yere seyahat edeceksiniz ama gideceğiniz yer hakkında bir bilginiz yok ise o şehir veya ülkedeki yerliler ile iletişime geçerek konaklama ve çeşitli konular hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

  1. Imgur.com

Aylık 150 milyondan fazla ziyaretçisi bulunan imgur, ücretsiz olarak resim depolama hizmeti sunuyor.

  1. Wetransfer.com

Ücretsiz paketinde sınırsız olarak ama tek seferde 2GB'lık dosya aktarımı yapmanızı sağlayan wetransfer, bir dosyayı başka bir kişiye internet üzerinden göndermek ama daha sonra o dosyayı otomatik olarak silmek istiyorsanız tam da size göre. Wetransfer'i kullanarak ücretsiz sürümde tek seferde maksimum 2GB boyutundaki bir dosyayı üye olmadan sadece göndereceğiniz kişinin mail adresini yazarak dosya paylaşım linkini o kişiye gönderebilirsiniz. Ve bu dosya 1 hafta sonra otomatik olarak siliniyor.

  1. Keepvid.com

Vimeo, Facebook ve Youtube gibi sitelerden kolayca video indirmek istiyorsanız Keepvid.com tam da size göre.

  1. Office.com

Office uygulamalarını indirmeden kullanmak istiyorsanız Office.com'u kullanabilirsiniz. Office.com, Office uygulamalarını internet üzerinden kullanabilmenizi sağlıyor.

  1. Quora.com

Temelde soru sorma ve cevap alma üzerine kurulu olan Quora.com, henüz Türkiye'de fazla kullanılmasa da ABD'de yaygın olarak kullanılan bir sistem. Ayrıca sistem her geçen gün daha da büyüyor ve daha fazla kişiye ulaşıyor.

  1. Bugmenot.com

Bir bulut tabanlı dosya depolama sistemi olan Bugmenot, kullanıcılarına ücretsiz olarak 10 GB veya daha düşük boyutlarda dosya depolamalarını sağlıyor.

  1. aramamotoru.com

Bir SEO Blogu olan aramamotoru.com'da web sitenizi Google'da üst sıralara çıkarmanızı sağlayan ipuçları bulunuyor. Arama motoru optimizasyonda bilgi sahibi olabileceğiniz bu SEO Blogunda SEO Nedir? Arama Motoru Optimizasyonu Nasıl Yapılır? Gibi yazılar ile arama motorlarında web sitelerinizi üst sıraya çıkarıp organik ziyaretçi sayınızı katlayabilirsiniz.

  1. Feedly.com

İlgi alanınız ile iligili web sitelerini tek tek ziyaret etmek yerine bunları tek bir liste halinde tutup sitelerdeki tüm haberleri tek bir yerden feedly sayesinde kontrol edebilirsiniz.

  1. Everytimezone.com

Aynı anda birden fazla ülkenin saatini takip edeceğiniz EveryTimeZone, böyle bir şeye ihtiyacı olan kişileri büyük bir dertten kurtarıyor.

  1. Trello.com

Bir proje yönetim sistemi olan Trello sayesinde projelerinizi hem mobil hem de web ortamında yönetebileceksiniz.

  1. Archive.org

Milyonlarca web sayfasını arşivinde tutan Archive.Org sayesinde kapanan bir web sitesinin açık olduğu zamanki halini veya açık olan bir web sitesinin önceki halini görebilirsiniz.

  1. Giphy.com

Tamamıyla GIF paylaşımı üzerine kurulmuş bir GIF depolama sitesidir.

  1. Privnote.com

İnternet üzerinden not almanızı ve bunları mesaj olarak göndermenizi sağlayan ücretsiz bir web tabanlı araçtır. Üstelik çok kolay olmakla birlikte hiçbir şifre veya kullanıcı kaydı da gerektirmiyor.

  1. Crello.com

Sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız için kolay bir şekilde görseller hazırlayabileceğiniz bir web sitesi.

Kaynakhttps://www.aramamotoru.com/mutlaka-kullanmaniz-gereken-23-web-sitesi/





PAYLAŞ