Müşteri Memnuniyeti En İyi Cihaz iPhone SE Oldu - Haberler - indir.com

Müşteri Memnuniyeti En İyi Cihaz iPhone SE Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

iPhone kullanıcılarına sunmuş olduğu politikaları ile müşteri memnuniyetini hep en üst düzeylerde tutmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde bir analiz şirketi tarafından gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti araştırmasında ise insanların en memnun kalarak satın aldığı ve kullandığı akıllı telefon iPhone SE olarak gözüktü. Amerika kapsamlı bir şekilde gerçekleşen Müşteri Memnuniyeti Endeksi'ne göre iPhone SE modeli aldığı 87 puan ile zirveye adını yazdırdı. iPhone SE modelinin hemen arkasında ise aldığı 86 puan ile Samsung'un Galaxy S6 Edge+ modeli bulunuyor. Hemen arkasında üçüncü sırada ise Apple'ın en son cihazı iPhone 7 tıpkı Galaxy S6 gibi 86 puan ile bulunuyor.

4 İnç ekran büyüklüğü ile ufak ve kompakt bir akıllı telefon olan iPhone SE modeli 2016 yılının Mart ayında tanıtıldı ve iPhone 5s ile tasarım benzerliğine sahip. Bu benzerlik haricinda oldukça daha güçlü teknik özelliklere sahip olan iPhone SE piyasaya girdikten sonra birçok kullanıcının ilgisini çekmişti. Apple'ın güçlü cihazlarından olan iPhone 6s modelinde kullanılan Apple A9 işlemcisi ile gelen iPhone SE modeli tıpkı iPhone 6s'te olduğu gibi 12 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip olarak geliyor. 399 Dolar fiyat etiketi ile gelen model gerek uygun fiyatı gerekse sunduğu pil performansı ile kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Günümüzde büyük ekrana sahip akıllı telefon kullanmayı sevmeyen kullanıcılar için ve Apple kalitesini almak isteyen kullanıcılar iPhone SE modelini tercih edebilir. Hem hız hemde küçük ekran kalitesi ile başarılı bir cihaz olan iPhone'nin yeni iPhone SE 2 hakkında da yakın zamanda bazı iddialar bulunuyor. Bakalım iPhone SE satışlarının bu başarısı yakın zamanda çıkması beklenen iPhone SE 2'ede yansıyacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ