Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz - Haberler - indir.com

Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Müzik dinleme servisleri arasında popüler isimlerden birisi olan Apple Music servisini ilgilendiren önemli bir uygulama yayınlandı. Musish adlı bu yeni uygulama sayesinde kullanıcılar Apple Music uygulaması mobil cihazları dışında masaüstü bilgisayarlarda da kullanabilecekler. Apple’ın bu popüler müzik servisi için herhangi bir web desteği bulunmuyor. Fakat uygulama geliştiricileri tarafından Apple Music hesabı kullanılarak mobil platformlar dışında müzik dinlemek mümkün bir hale geliyor. Geçtiğimiz aylarda benzer olarak Play Apple Music adlı bir uygulama ile mobil platformlar dışında dinlemek mümkün olmuştu. Şimdi ise Musish adlı bir yeni uygulama sayesinde bu durum mümkün olacak.

Apple Music’i Masaüstünde Dinlemek

Apple Music'te beklenen değişiklik gerçekleştiApple Music'te beklenen değişiklik gerçekleşti

Bu yeni Musish uygulaması henüz beta süreçte olurken tıpkı Apple tasarımlarına uygun olarak beyaz ve sade bir arayüz ile karşımıza çıkıyor. Bu platform üzerinden ilk olarak Apple kimliğiniz ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Apple yetkilendirme API’si ile çalışan bu platform bu sayede güvenli bir hale gelmiş oluyor. Giriş yapmanızın ardından giriş onaylarınızı gerçekleştiriyorsunuz ve giriş işlemini sağlamış oluyorsunuz. Musish ile beraber çalma listeleriniz, albümler, sanatçılar ve birçok içeriklerinizi dahi görüntülemeniz mümkün oluyor. Diğer yandan kitaplığınıza yeni içerikler ve listeleri kolay bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.

Apple Music ile yılın özetini çıkartın

Platform şarkıları sürükleme desteğine de sahipken şarkı sözleri eklemede Musish platformu Apple’ın Genius API’sini kullanıyor ve bu sayede şarkı sözü özelliğini de desteklemiş oluyor. Musish platformu sahip olduğu tüm bu özellikler ile ön plana çıkarken, platform beta sürecinde olduğu için daha da geliştirilerek yeni özellikler kazanması bekleniyor. Musi.sh internet sitesi üzerinden bu servise erişebilirken platformun yakın bir zamanda Beta süreçten çıkması bekleniyor. Masaüstü bilgisayarlar üzerinden Apple Music kullanmak isteyen kullanıcılar Musish platformunu tercih edebilirler.


Apple Music'in Connect özelliği kapatılıyorApple Music'in Connect özelliği kapatılıyor
Apple Music Apple Music "Özetiniz" Açıklandı

PAYLAŞ