Music Inc ile Müzik Korsanlığına Karşı Koyun - Haberler - indir.com

Music Inc ile Müzik Korsanlığına Karşı Koyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Müzik korsanlığına karşı bir algı yaratma amacı taşıyan Music Inc oyununda müzik korsanlarına karşı mücadele ederek sahibi olduğunuz müzik yapım şirketinin varlığını sürdürmeye çalışacaksınız.

İngiltere Fikri Haklar Ofisi ile UK Music kurumunun yaptığı işbirliği sonucu geliştirilen oyunda müzik endüstrisinde faaliyet gösteren firmanızı ayakta tutmak için korsan müzik yapımcılarını engelleye çalışmalısınız. Oyunda sanatçılar ile anlaşma yapabilir, hayran kitlesini artırabilir, albüm yaparak bunları satışa çıkarabilir ve firmanızın stüdyosunu geliştirebilirsiniz.

Music Inc oyunu indir

Yaptığınız albümlerin satışı sırasında karşınıza çıkacak olan korsan albümler size para kaybı olarak yansıyacak ve kazancınızı düşürerek firmanızı zora sokacaktır. Bunun için bankadan kredi çekebileceğiniz gibi aynı zamanda ödeme dönemlerinde sıkıntı çekmemek için farklı stratejiler geliştirerek para kazanmanın yollarını da arayacaksınız.

Temelde korsan müzik satışının, müzik endüstrisini zora soktuğunu göstermeyi amaçlayan oyunun Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi özel olarak hazırlanmış olan Music Inc Tanıtım Videosu'nu izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.




Music Inc Oyunu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ