Mükemmel Reflekslere Sahip Olmak İsteyenler İçin 5 Alternatif Oyun - Haberler - indir.com

Mükemmel Reflekslere Sahip Olmak İsteyenler İçin 5 Alternatif Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 10:40:19
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Basit kontrolleri ve adrenalin pompalayan aksiyon dolu maceraları ile arceda oyunlarının tüm amacını kapsıyor. Kısa bir süre içerisinde klasikler arasına girmeyi başaran bu beş oyunda ne kadar ilerleyeceğinize kendiniz karar verin.

1-Disney Crossy Road

Tasarımıyla klasikler arasına girmeyi başaran Disney Crossy Road, Disney temalı karakterlerin ve müziğin eklenmesiyle oyun daha çekici hale geliyor. oyunu oynarken hiç sıkılmadan oynayacaksınız ve arka planda çalan müzik sayesinde sakin bir hava oluşuyor.

2-Beat Stomper

Adım adım ilerleyeceğiniz bu oyunda bir sonraki adıma geçmek için bol bol zıplamanız gerekmektedir. Ayrıca karşınıza ara ara çıkacak olan yanıp sönen kutuları vurabilirseniz bol bol puan kazanabileceksiniz. Arka planda çalan ritme ayak uydurmanızı isteyen oyun, zaman zaman karşınıza zor seviyeler çıkacaktır.

3-Sky Force Reloaded

Olağanüstü görselleri ve başarılı tasarımlarıyla sizi karşılayan Sky Force Reloaded, tek elle oynamak için optimize edilmiş kontrol düzeni ve klasik yukarıdan aşağı arcede aksiyonuyla favori mobil nişan oyunlarından bir tanesi.

4-Parallyzed

Karakterlere en uygun olan engelleri aşmak için iki karakteri bir düzlemden diğerine geçirerek aynı anda iki etap arasında gidip gelmeniz gerektiren bir oyun. Kafanızı karıştırmak için hazırlanan oyunda, her kız kardeş sadece kendi rengiyle eşleşen enerji alanından geçebilirsiniz.

5-Paper Toss Boss

Şayet yoğun bir iş hayatı içerisindeyseniz Paper Toss Boss kafa dağıtmak için tamda size göre. Kağıtları ve diğer nesneleri çöp kutusuna atarak oynayacağınız Paper Toss Boss, bunu yaparken oyunun içersin de bulunan vantilatöre de arada atmayı unutmayın.





PAYLAŞ