Mubi güncel fiyat listesi - Haberler - indir.com

Mubi güncel fiyat listesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-06 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Online platformlar son zamanların en çok tercih edilen platformlarının başında gelir. Bunlar arasında yer alan Mubi nedir? Nasıl kullanılır? Sorularınızın cevabını almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Mubi Nedir? Nasıl kullanılır?

Mubi, 2007’de Efe Çakarel tarafından geliştirilmiş olan kaliteli bir sinema platformudur. Bir film ağı olarak hizmet veren Mubi, birçok sanat filminden tutun da kült filmlere kadar aradığınız her bir içeriği size sunan bu platform, bir özelliğiyle diğer platformlardan ayrılıyor. Mubi, kendi seçmiş olduğunuz filmlerden yanı sıra kendisi de canlı olarak sürekli film yayınlayan bir kanaldır. Yani Mubi platformunda sizin seçmediğiniz ama seyredebileceğiniz filmler için de bir alternatif sunuyor. Online Sinema Arşivi olarak değerlendirilen uygulama Türkiye'de de hizmet veriyor. Dünya çapında birçok ülkede aktif olarak kullanılan bu platform, bir Türk tarafından geliştirilmesinin yanı sıra Türk filmlerini de dünyaya tanıtmasıyla da önemli bir yere sahiptir. 

Seç İzle Video Uygulaması MUBI, PlayStation 4'e Geldi!Seç İzle Video Uygulaması MUBI, PlayStation 4'e Geldi!

Mubi abonelerine neleri sunuyor?

Mubi platformu birbirinden kaliteli, heyecanlı, güzel filmlerden oluşan ve sürekli olarak değişen bir seçki bütünlüğü olarak açıklanıyor. Mubi'nin her nerede olursanız olun izleme özelliğine sahip olduğunu da bildirmek gerekir. Platformda istediğiniz filmi indirebilir ve izleme keyfini elde edebilirsiniz. Dilediğiniz herhangi bir filmi indirip iOS veya Android cihazlar ile HD şeklinde çevrimdışı şekilde seyredebilirsiniz. Özenle hazırlanan bu seçkin filmler, iki film birden kuşakları, yönetmen retrospektifleri, önde gelen film festivallerinden gösterimler ve de platformun bir diğer özellikleri. Aynı zamanda platform içerisinde puan verebilir, yotum bırakabilir, tartışma açıp filmler hakkındaki düşünceleriniz konusunda yalnız olup olmadığınızı ilk elden keşfedebilirsiniz. Site içerisinde bulunan Notebook bölümü ile de modern ve klasik sinema evreninde daha derinlere inme şansını elde edebilirsiniz.

Mubi nerelerde izlenebiliyor?

PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Android, Playstation, Roku ve Samsung Smart TV üzerinden izlenebiliyor.

Mubi'nin abonelik ücretleri

Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi Mubi platformunda da belirli bir ücretlendirme sistemi bulunuyor. Platformun aylık ücreti 25,99 TL'dir. Platforma üye olmadan önce 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bununla beraber dilediğiniz zaman üyelik işlemlerine son vererek platformla bağlarınızı koparabilirsiniz. Mubi dilediğiniz an dilediğiniz yerde hizmet verir. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ