MSN Messenger'in unutulmayan özelliği Instagram'a geliyor - Haberler - indir.com

MSN Messenger'in unutulmayan özelliği Instagram'a geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-04 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcıların vazgeçilmez uygulamalarından olan sosyal medya uygulamaları geliştirilerek yeni özellikler kazanmaya devam ediyorlar. Şimdi ise şirket kullanıcıların uygulamalarda kalma süresini artırmayı hedefliyor. Bu noktada ise Instagram tarafında yeni bir titreşim özelliği üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Doğru sızıntıları ile bilinen tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong, şimdi ise Instagram’a gelecek olan titreşim özelliği hakkında bir açıklama yaptı. Wong, sürekli olarak sosyal medya geliştirmelerini ortaya çıkarırken, yüksek doğruluk oranına sahip olduğu da biliniyor.

Instagram Titreşim Özelliği Geliyor

Facebook, Instagramlaşma yolunda ilerliyor! Bir Instagram özelliği daha Facebook yolcusuFacebook, Instagramlaşma yolunda ilerliyor! Bir Instagram özelliği daha Facebook yolcusu

Wong tarafından atılan bir tweete göre Instagram’ın titreşim özelliği üzerinde çalıştığı duyuruluyor. Bu titreşim ise kullanıcı birine “beğeni” attığı zaman gerçekleşecek. Bu noktada dokunsal geri bildirim seviyesinin de olacağı Wong tarafından belirtiliyor. Haptic Touch özelliği ise iPhone ekranlarında uzun basma süresini algılayan bir teknoloji olarak biliniyor. 3D Touch yerine geçen Haptic Touch: iPhone 11, iPhone 11 Pro Max ve iPhone XR cihazlarında bulunuyor. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri ise 3D Touch teknolojisine sahip durumdalar.

Instagram’a gelmesi beklenen bu titreşim özelliğinin nasıl işleyeceği ve kullanıcılar tarafından nasıl bir tepkiyle karşılaşacağı oldukça merak ediliyor. Henüz sızıntıdan ibaret olan bu yeni özelliğin ilerleyen dönemlerde Beta sürecine girmesi ve daha sonra ise tüm kullanıcılara gelmesi bekleniyor.


Facebook Messenger da Instagram’a benzeyecekFacebook Messenger da Instagram’a benzeyecek
Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!

PAYLAŞ