MSN Hesabı ile Skype Kullanmak - Haberler - indir.com

MSN Hesabı ile Skype Kullanmak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
Mart ayı içerisinde Microsoft Windows Live Messenger uygulamasını kapattı ve bu hizmetin kullanıcılarını Skype'a yönlendiriyor. 15 Mart tarihinde kapatılan sohbet programının kullanıcıları arkadaş listesi ve diğer kişisel bilgilerinde her hangi bir kayıp yaşamadan Skype'a geçiş sağlayabiliyorlar.

Skype'a geçmeyi halen tamamlayamamış olan takipçilerimiz için kısaca geçişi nasıl yapabileceklerini anlatmaya çalışacağız.

Skype indirip, bilgisayarınıza kurulumunu tamamladıktan sonra pencerenin sağ tarafında yer alan Microsoft Hesabı seçeneğine tıklayıp Messenger kimliğinizle Skype'a giriş yapabilirsiniz. Msn Messenger'da bulunan tüm arkadaşlarınızı Skype'a otomatik olarak aktarılıyor. Skype içerisinde yalnızda Messenger arkadaşlarınızı görmek istiyorsanız; önce Tümü'nü ardından Messenger'ı seçebilirsiniz. Bu sayede iki hesabınızı ayırabiliyorsunuz.

Skype'ın bizlere sunduğu başka bir avantaj ise Facebook hesabımız ile giriş yapabiliyor olmamız. Facebook ile bağlanarak Facebook'daki tüm arkadaşlarımız ile görüntülü ve sesli görüşme yapabiliyoruz.

Oyun oynayanlar için düşük ram kullanımı, hızlı ve kolay arayüzü ve oyun oynarken "meşgul" modu ile avantajı sunan Skype'ı denemelisin. indir.com üzerinden hızlı, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde hemen indir.





PAYLAŞ