MSI'dan Dünyanın İlk Kavisli Oyuncu Bilgisayarı - Haberler - indir.com

MSI'dan Dünyanın İlk Kavisli Oyuncu Bilgisayarı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 11:31:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Computex 2019 fuarında ciddi bir geniş ürün gamı ile ziyaretçilerin karşısına çıkarak beğenilerini kazanan MSI bir de kavisli oyuncu PC kasası teknoloji severlerin beğenisine sunuldu.

Günümüzde teknoloji öyle bir hal aldı ki bir alanda gerçekleşen gelişim diğer tüm alanları da etkiliyor ve şirketler hemen ürettikleri teknolojik ürünler üzerinde denemeye koyuluyor. İlk olarak akıllı telefon pazarında tanıştığımız kavisli ekran kavramı bugün baktığımız zaman hem televizyon hem de monnitör dünyasında karşımıza çıkar hale geldi. Şu anda ise oyuncu donanımları alanın da kavis ekran görmeye başlıyoruz. Computex 2019 fuarında ciddi bir geniş ürün gamı ile ziyaretçilerin karşısına çıkarak beğenilerini kazanan MSI bir de kavisli oyuncu PC kasası teknoloji severlerin beğenisine sunuldu. Bu da demek oluyor ki bilgisayar kasalarında da bundan böyle kavisli tasarım dönemi başlıyor.

Samsung'dan Her Tarafı Kavisli Ekranlar GeliyorSamsung'dan Her Tarafı Kavisli Ekranlar Geliyor

MSI MEG Alchemy 700X’in avantajları neler?

Bilgisayar kasası sektörünün ilk kavisli oyuncu PC kasası olarak duyurulan MSI MEG Alchemy 700X, tamamen şeffaf bileşenlere sahip olan kasa yaklaşık olarak 32 inçlik kavisli bir monitöre denk geldiğini sizlere aktaralım. Bahsi geçen kasa tam boy ATX anakartlar ile uyumlu. Kavisli oyuncu kasası daha çok donanım bileşenlerini gözler önüne sergilemekten mutluluk duyan teknoloji severlere hitap ediyor diyebiliriz. Ekranlarda kavisli tasarıma sahip olmak daha yoğun içeriklere imkan sağladığını söyleyebiliriz.  Ancak PC kasasında nasıl bir avantaj sağlayacak şu an için tahmin edemiyoruz. Bu anlamda da net bir şeyler söylemek daha zor oluyor. Herkesin merak ettiği diğer bir konu olan MSI MEG Alchemy 700X kavisli bilgisayarın ne zaman piyasaya sunulacağı. Şu an için net bir şey söyleyemiyoruz. Çünkü şirket bu konu hakkında net bir şey söylemedi. Ancak daha bekleyeceksiniz gibi görünüyor.

 

 

 


Yeni Kavisli Nokia 9Yeni Kavisli Nokia 9
Samsung, kavisli ekran tasarımını orta seviye telefonlara da getirecekSamsung, kavisli ekran tasarımını orta seviye telefonlara da getirecek

PAYLAŞ