MSI Jasper Lake işlemciye sahip mini bilgisayarını tanıttı - Haberler - indir.com

MSI Jasper Lake işlemciye sahip mini bilgisayarını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-25 09:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

“Her zaman, her türlü durumda kullanıcılar için verimliliği, kararlılığı ve esnekliği nasıl geliştireceğimize odaklanıyoruz.” denilerek yeni serisinin tanıtımını yapan MSI, Jasper Lake işlemcileriyle güçlendirilen mini bilgisayarlarıyla oldukça iddialı.

MSI tarafından yapılan yeni tanıtımda, Jasper Lake işlemcili modeller görücüye çıkarıldı. Küçük boyutlarına rağmen güçlü işlemci ve donanımlarla desteklenen mini PC’ler sektörde oldukça dikkat çekti.  MSI Cubi N JSL Jasper Lake olarak adlandırılan yeni modeller, mini PC sektörünün yeni üyesi oldu.

“İş ve Üretkenlik İçin Tasarlandı!”

MSI tarafından iş ve üretkenlik amacıyla tasarlandığı belirtilen küçük PC; Jasper Lake işlemcilerin yanı sıra özel bir yazılım ile optimize edilmiş durumda. Kompakt bir yapıda olması, kolay bir şekilde iş istasyonlarının taşınmasını ve kurulmasını sağlarken yeni işlemcilerle birlikte yüzde 30’a varan IPC kazançlarının elde edildiği belirtildi. 10 nm teknolojisiyle üretilen Jasper Lake işlemciler, VESA teknolojisiyle sessiz ve ekonomik güçle çalışma özelliği yeni mini PC’leri ön plana çıkarıyor

MSI Cubi N JSL Jasper Lake’de Neler Var?

Küçük yapısına rağmen 2 adet depolama birimi yuvasında sahip olan PC’de 16 GB’a kadar DDR4 RAM desteği bulunuyor. Wi-Fi 6, USB 3.2  Gen2 gibi özelliklerle donatılmış olan sistem, Windows 10 işletim sistemini destekliyor. Tanıtımda yer verilen ifadelere göre Wi-Fi 6  teknolojisiyle 3 kat daha hızlı bağlantı, % 75 oranında daha az gecikme ve 2.4 Gbps’e kadar bağlantı desteği sunuluyor. Ürünün Türkiye’de Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar gibi yerlerde satışa çıkarılacağı belirtildi.

MSI Cubi N JSL Jasper Lake Özellikleri Neler?

CPU

Intel® Celeron® N4500
Intel® Pentium® N6000

İşlemci

Intel SoC

Grafikler

Intel UHD

Depolama

2x M.2 SSD combo (NVMe PCIe Gen3x2)
1x 2.5”HDD/SSD

Ses

REALTEK ALC233

Giriş/Çıkış (Ön Panel)

1x USB 3.2 Gen2 Tip A
1x Mikrofon/Kulaklık

Giriş/Çıkış (Arka Panel)

2x USB 3.2 Gen1 Tip A
1x HDMI
1x VGA
1x RJ45
1x DC jak

WIRELESS/LAN

Intel Wireless AC 9462
Intel Wireless AX201
Realtek 8111H

Boyutlar

116 x 112 x 50.47 mm

Ağırlık

0.5 kg





PAYLAŞ