MSI CEO’su Charles Chiang binadan düşerek hayatını kaybetti - Haberler - indir.com

MSI CEO’su Charles Chiang binadan düşerek hayatını kaybetti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 15:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Bilgisayar donanımları ile tanınan MSI'da  (Micro-Star International) 2019 yılından itibaren CEO'luk görevini yürütmekte olan 56 yaşındaki Charles Chiang şirketin merkez ofisinin yedinci katından düşerek hayatını kaybetti.

Binanın garaj bölümünden duyulan çığlıklar üzerine olay yerine yönelen güvenlik görevlilerinin, CEO'nun cansız bedenine ulaştıkları belirtildi. İlk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan Chiang yapılan bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Tayvan polisi olay ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

WhatsApp ve Facebook Messenger için çapraz sohbet desteği yoldaWhatsApp ve Facebook Messenger için çapraz sohbet desteği yolda

MSI CEO’su Charles Chiang yedinci kattan düştü!

Bir MSI temsilcisi ani ölümle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

MSI Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Charles Chiang hayatını kaybetti. 20 yıldan fazla bir süredir şirketin içinde bulunan deneyimli ismin bizlere çok önemli katkıları oldu. Katkıları çalışma arkadaşları tarafından hep takdir edildi. O, MSI ailesinde saygı duyulan bir liderdi. Hepimiz çok üzgünüz ve yastayız.

Tayvan merkezli firmada yaklaşık olarak 20 yıldır farklı pozisyonlarda görevler alan ve şirketin masaüstü bilgisayar konusundaki en büyük başarılarının mimarı olarak kabul edilen iş insanı, geçtiğimiz yıl CEO görevinde getirilmişti.



PAYLAŞ