Mozilla ile Scroll arasında sürpriz anlaşma! - Haberler - indir.com

Mozilla ile Scroll arasında sürpriz anlaşma!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 13:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Reklamsız internet konusunda oldukça iddialı olan Mozilla, haber abonelik servisi olarak tanıdığımız Scroll ile bir anlaşma imzaladı. İşte dikkat çeken anlaşma ile ilgili detaylar.

Mozilla uzun zamandan beri reklamsız internet üzerine çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaları yakından takip edilen Mozilla, bu konuda bugüne kadar somut atmış olmamasına rağmen oldukça umut verici gelişmelerde yaşanıyor. Öyle ki paylaşılan yeni bilgilere göre Mozilla reklamsız internet için şu anda Scroll ile anlaşmalara başlamış durumda.

Scroll anlaşması ne ifade ediyor?

Şu an için sadece anlaşma aşamasında olan yeni proje, önümüzdeki günlerde etkin hale gelebilir. Aynı zamanda Mozilla ile yapılan bu anlaşmanın detayları da net bir şekilde paylaşılmış değil. fakat Scroll’un popüler haber sitelerindeki haberleri belirli bir ücret karşılığında reklamsız bir şekilde gösterdiği bilindiği gibi iki markanın anlaşması Mozilla'nın bu konuda çalışma yapacağını net bir şekilde gösteriyor.

Yakaladığı popülerlik ile birlikte kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde kullanılmaya başlanan ve Netflix radarına da giren Scroll, Netflix tarafından satın alınacağı iddialarıyla uzun zamandan beri konuşuluyordu. 

Mozilla, Firefox'un yeni görünümü için kullanıcılardan yardım istiyor 





PAYLAŞ