Mozilla Firefox Android yenilendi - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox Android yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 13:22:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mozilla’nın Android versiyonu için sunmuş olduğu internet tarayıcı uygulaması güncellendi. Web kimlik doğrulama API’si ile beraber gelen bu yeni sürüm Android Q desteğini de artırmış oldu. Piyasadaki başarılı internet tarayıcılarından birisi olan Mozilla, Google Chrome ile olan rekabetini tüm hızıyla sürdürüyor. Şirket şimdi ise Android tarafına geliştirmiş olduğu yeni bir Firefox sürümünün güncellemesini yayınladı. Yayınlanan bu yeni sürümde birçok yeniliğin içerdiği ifade ediliyor. Google Play Store üzerinden indirilebilir veya yüklü ise güncellenebilir olan bu yeni sürümde ne gibi özellikler sunuluyor gelin detaylıca bakalım.

Mozilla Android Sürüm Güncellemesi

Mozilla Firefox Uzantı Sorunu ÇözüldüMozilla Firefox Uzantı Sorunu Çözüldü

Firefox’un bu yeni sürümünde yeni bir web kimlik doğrulama API’si  yer alıyor. Google Chrome tarayıcısında bir süredir bulunan bu özellik kullanıcılar için işlevselliğin artması ve güvenliğin artması anlamına geliyor. Android Mozilla için gelen bir başka yenilikte ise Android Q iyileştirmeleri yer alıyor. Google, Android Q ile alakalı çalışmalarını sürdürürken, yeni mobil işletim sisteminin beşinci beta sürümünü geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Uygulama geliştiricilerinin bu noktada paralel yol alması da gerçekleşiyor.

Bu noktada Mozilla tarayıcısının Android Q işletim sistemli cihazlarda stabil olarak çalışabilmesi için iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Tüm bu özellikler haricinde internet sitelerine hızlı ve güvenli bir giriş için siteye özgü iyileştirme tavsiyeleri de bulunuyor. Bu özellik kullanıcıların haricinde geliştiricilerin de işine yarıyor. Mozilla Android güncellemelerini Google Play Store’dan yükleyebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Mozilla Firefox Yeni Logosunu GösterdiMozilla Firefox Yeni Logosunu Gösterdi
Mozilla Firefox Android Çıkış Tarihi AçıklandıMozilla Firefox Android Çıkış Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ