Mozilla Firefox 64 bit Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox 64 bit Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-16 16:30:17
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından birisi Mozilla Firefox, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü 64 bit versiyonunu nihayet resmi olarak yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sağladığı internet bağlantıları ile bugüne kadar sektörde varlığını sürdüren en güvenilir internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Frefox, yıllar boyunca 32 bit olarak çalışma göstermekteydi. Milyonlarca kitleye hizmet vermesine rağmen Mozilla Firefox, bugüne kadar bir türlü 64 bit sürümüne yükseltilememişti.

Bugün gelen bilgilere göre ise Mozilla, Windows için 64 bit Firefox tarayıcısının düzgün bir sürümünü yayımladı. 64 bit sürümüne geçiş yapan Mozilla Firefox, Windows 7 ve daha yeni işletim sistemli bilgisayarlarda daha hızlı çalışabilecek, böylece kullanıcılarına güvenliğin yanı sıra yüzsek hızda bir internet deneyimi sunabilecek.

Bunun dışında yeni nesil işlemciler ile uyumlu hale gelerek avantajlarından daha iyi yararlanabilen tarayıcı, adres çubuğu üzerinden arama önerilerini kullanıcılara sunarak internet üzerinden yapılan işlemleri takip eden web sayfaları da engellenebilecek.

Mozilla Frefox 64 bit sürümüne buradaki sayfadan ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ