Mozilla Firefox 37.0 Yayınlandı! Hemen indirin! - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox 37.0 Yayınlandı! Hemen indirin!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-01 11:13:56
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Düzenli güncellemeler yayınlamaya devam eden Mozilla, hızlı ve açık kaynak kodlu internet tarayıcısı Firefox'u 37.0 sürümüne güncelledi. Çeşitli güvenlik düzeltmelerinin yapıldığı tarayıcı ayrıca yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

'Güvenlik, kararlılık, hız ve daha fazlası' mottosu ile kullanıcılara daha iyi bir internet gezinti deneyimi sunmayı hedefleyen Mozilla Firefox; casus yazılımlara, virüslere ve kendiliğinden açılan pencerelere karşı geliştirilen koruma kalkanına sahip oldu. Ayrıca yemleme korumasına da sahip olan tarayıcı, binlerce yararlı eklentinin kişiselleştirilmesine de imkan tanıyor.

Mozilla Firefox 37.0

Firefox 37.0'da hızlı JavaScript performansı sağlanmış durumda. Çoğu eklenti Firefox ile ön tanımlı biçimde uyumlu kullanılabildiği gibi HTML5, XHR, MathML için destek standartları da geliştirilmiş.

Kararlılık sorunlarının büyük ölçüde giderildiği görülen Firefox 37.0'da web ve eklenti geliştiricileri için donanımsal hızlandırılmış grafikler ve HTML5 teknolojileri gibi yetenekler de önemli ölçüde iyileştirilmiş. 

Mozilla Firefox 37.0'da artık Türkiye için varsayılan arama motoru olarak Yandex kullanılacak. Kullanıcıların daha güvenli aramalar yapabilmesi için de tarayıcıda HTTPS kullanımı devreye alınmış durumda.

Güncellenen Mozilla Firefox tarayıcısını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ya da Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ