Mozilla Firefox 34 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox 34 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Varsayılan arama motoru olarak Yahoo'yu tercih eden Mozilla, Firefox 34'ü yayınladı. Yahoo arama motorunun varsayılan olarak geldiği yeni sürümde buna ek olarak temel güncellemeler ve birkaç iyileştirme yapılmış.

Türkçe Mozilla Firefox 34'de henüz aktif edilmeyen Yahoo arama motoru yerine Türkiye'deki kullanıcılar, yine her zamanki kullandıkları arama motoruyla yollarına devam edebilirler.

Arama motoru değişikliğine ek olarak bazı yenilikleri de beraberinde getiren Firefox 34'te; tek tıklama ile site aramaları yapabilme, ''Hello'' adlı gerçek zamanlı sohbet istemcisi ve Google Chromecast medya çubuğunun sekmelerin görebilme gibi özellikler bizlere sunuluyor.

Mozilla Hello

Pek çok güvenlik, performans ve kullanıcı deneyimi ayarlamasının da yapıldığı tarayıcıda güvenlik odağında yapılan en büyük değişiklik ise; güvenlik açığına sebep olduğu için eski SSL 3.0 standartlarının terk edilmesi oldu.

Eğer sizde bir Firefox kullanıcısı iseniz ve tarayıcının otomatik güncellenmesini beklemek istemiyorsanız, hemen aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla yenilenen Mozilla Firefox 34indirebilirsiniz.





PAYLAŞ