Mozilla Firefox 26.0 Yayında - Haberler - indir.com

Mozilla Firefox 26.0 Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uzun yıllardan bu yana en iyi web tarayıcısı ünvanını koruyan Firefox güncellenen yeni sürümü 26.0 ile birlikte kullanıcılarına daha hızlı, daha kaliteli ve daha güvenli bir web gezinti deneyimi yaşatacak.

Mozilla Firefox güncellenen yeni sürümünde kullanıcılarına Click to Play özelliğini varsayılan şeklinde sunarak kullanıcıların izni olmadan interaktif içeriklerin meydana getirdiği güvenlik sorunlarına bir çözüm getirmiş oldu. Bu sayede de kullanıcıların zararlı web içeriklerinden korunabilmelerini ve veri kayıplarının önüne geçebilmelerini sağlamış durumda. Bunun yanında tarayıcıda bulunan şifre yöneticisi artık scriptler tarafından üretilen form alanlarına da destek verir hale gelmiş. Ayrıca tarayıcı üzerinde yapılacak olan yeni güncellemeler Firefox kurulum klasöründe yazma izni olmadan da gerçekleştirilebilecek. 

Windows XP kullanan kullanıcıları için MP3 decoding işlem desteğini de yeni sürüme eklenerek tüm Windows işletim sistemi sürümleri için MP3 desteği tam desteklenir hale getirilmiş.

Tüm bunlara ek olarak çeşitli performans iyileştirmelerini de yeni sürümde yapan Firefox 26.0'ı aşağıdaki linki kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Mozilla Firefox 26.0 indir





PAYLAŞ