Mozilla Dosya Paylaşım Uygulaması Firefox Send'i Yayınladı - Haberler - indir.com

Mozilla Dosya Paylaşım Uygulaması Firefox Send'i Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-25 20:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mozilla’nın resmi dosya paylaşım uygulaması olan Firefox Send, web kullanıcılarından bir süre sonra şimdi ise Android kullanıcıları için yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak web kullanıcılarına sunulan Firefox Send uygulaması şimdi ise Android kullanıcıları için yayınlanmış oldu. Web bağlantısı ile 1 GB’lık dosya paylaşımına kadar izin veren Firefox Send, ücretsiz olarak hesap oluşturulduğu zaman ise 2.5 GB’lık bir alanı kullanıcısına sunuyor. Yüklenen dosyaların sunucu da ne kadar süre duracağının kontrolü ise yine kullanıcılarda olacak. Süre noktasında 5 dakika ile 7 gün arasında bir seçim yapılabilinirken, yüklenme sayısı da belirtilebiliyor. 1-100 indirme arasında ise tercihler bulunuyor. Belirtilen indirme sayısına erişince ise dosya silinmiş olacak.

Mozilla Firefox Send Uygulaması

Mozilla ile Scroll arasında sürpriz anlaşma!Mozilla ile Scroll arasında sürpriz anlaşma!

Yüklenen dosya güvenliği tarafında ise uçtan uca koruma ile sağlanmış olacak. Ayrıca yüklenen dosyalara kullanıcılar dilerlerse şifre katabilecekler. Mozilla’nın yeni Firefox Send uygulaması için Android versiyonu bulunurken, şirketin iOS cihazlar için sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak iOS kullanıcısı olarak Firefox Send servisini kullanmak istiyorsanız, web servisi üzerinden yararlanabilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar
HoloLens 2 Mozilla’nın özel karma gerçeklik tarayıcısını destekleyecekHoloLens 2 Mozilla’nın özel karma gerçeklik tarayıcısını destekleyecek
Mozilla Firefox’tan güvenli dosya paylaşım atağı!Mozilla Firefox’tan güvenli dosya paylaşım atağı!

PAYLAŞ