Mount & Blade II ücretsiz indirilir mi? - Haberler - indir.com

Mount & Blade II ücretsiz indirilir mi?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-16 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği Mount & Blade Bannerlord, sonunda beklenen çıkışı gerçekleştirdi. Türkiye merkezli başarılı oyun şirketlerinden TaleWorlds, yıllardır yaptığı çalışmaların ardından Mount & Blade II: Bannerlord'u oyuncuların beğenisine sundu. Mount & Blade II: Bannerlord oyunu hakkında merak ettikleriniz haberimizde yer alıyor. Uzun bir bekleyişin ardından Mount & Blade II: Bannerlord oyununun çıkışı nihayet gerçekleştirildi. Oyunun geliştiricisi tarafından çıkış tarihine özel indirim kampanyası da düzenlendi. 

Mount & Blade II ücretsiz indirilir mi?

Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından uzun süredir heyecanla beklenen Bannerlord, 30 Mart 13:00'da satın alınabilir ve indirilebilir hale getirildi. 

MOUNT & BLADE KOLEKSİYON PAKETİ sistem gereksinimleriMOUNT & BLADE KOLEKSİYON PAKETİ sistem gereksinimleri

Mount & Blade II fiyatı ne kadar?

Söz konusu bu heyecanla beklenen oyunun 150 TL olarak açıklanan standart Türkiye fiyatında ise çıkışa özel bir indirim kampanyası yapıldı. Mount & Blade II: Bannerlord belirli dijital marketlerde şu an da herkes tarafından kullanılabilen bir yüzde 10'luk indirimle sunuluyor. Eğer daha önce ortaya çıkan herhangi bir Mount & Blade oyununa sahipseniz fazladan bir yüzde 10 indirimle oyuna sahip olabilirsiniz. 

İndirimle beraber şu anda oyun herkes tarafından 134,99 TL üzerinden satın alınabiliyor.Eğer daha önce satın almış olduğunuz bir Mount & Blade oyununa sahipseniz, oyunun fiyatı 119,99 TL'ye düşüyor. Eğer sizde uzun zamandır bu oyunu heyecanla bekleyenlerdenseniz indirim için son tarihin 13 Nisan olduğunu unutmayın. İndirimli fiyatı ile normal fiyatından çok daha uygun olan bu heyecan verici oyunu indirerek boş vakitlerinizi olduğundan daha eğlenceli geçirebilirsiniz. 

Mount & Blade II nasıl indirilir?

Oyunu şu anda Steam ve TaleWorlds’ün resmi sitesi üzerinden satın alabilir ve yeni oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord oyununu indirmeden önce mutlaka aşağıda yer alan sistem gereksinimleri bölümüne göz atın. Yakın zaman içerisinde Mount & Blade II: Bannerlord ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek mümkün olacak. 

Mount & Blade II: Bannerlord sistem gereksinimleri

Minimum;

İşletim sistemi: Windows 7 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i3-8100 ya da AMD Ryzen 3 1200

Bellek: 6 GB

Ekran kartı: Intel UHD Graphics 630 ya da Nvidia GeForce GTX 660 2 GB ya da AMD Radeon HD 7850 2 GB

Depolama: 60 GB

Önerilen;

İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5-9600K ya da AMD Ryzen 5 3600X

Bellek: 8 GB

Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 3 GB ya da AMD Radeon RX 580

Depolama: 60 GB


MOUNT & BLADE WARBAND sistem gereksinimleriMOUNT & BLADE WARBAND sistem gereksinimleri
Mount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım BaşladıMount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım Başladı
Mount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdıMount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdı

PAYLAŞ