Mount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesi - Haberler - indir.com

Mount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 21:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Uzun yıllardır çıkması beklenen ve piyasaya çıktığından beri neredeyse her gün yeni bir güncelleme alan Mount – Blade II: Bannerlord, yeni güncelleme ile artık çok daha rahat bir oynanabilir hale geldi. Son dönemde özellikle ülkemizin en fazla beklenen oyunlarından birisi olan Mount – Blade II: Bannerlord yapımı geçtiğimiz günlerde nihayet piyasaya çıkışını gerçekleştirdi. Çıkması ile beraber çıktığı günden beri oyun geliştirilmeye devam ediliyor. Neredeyse her gün bir güncelleme almaya devam eden Mount – Blade II: Bannerlord’ın Steam’da ilk büyük güncellemesi için bir Beta yayınlandı. Oyunun Steam sayfasında Taleworlds Entertainment tarafından paylaşılan gönderide oyunun Alpha ve Beta olarak ikiye ayrıldığı açıklanıyor.

Mount – Blade II: Bannerlord’da Beta versiyon

Mount & Blade II ücretsiz indirilir mi?Mount & Blade II ücretsiz indirilir mi?

Oyun geliştiricilerinin açıklamalarına göre beta kısmına ayrılan kullancılar, oyunun gelişim sürecinde planlanan değişikliklere en az 1 hafta önceden erişebilecek. Bu sayede açık testler gerçekleştirilmiş olacak. Bu süreçte ise sıkça hızlı güncellemeler sunulacak. Mount – Blade II: Bannerlord’un beta bölümüne gelen ilk büyük güncelleme ise oyunun performansını artırmaya yönelik oluyor. Bu güncelleme ile oyunun RAM ve VRAM tüketimi azalırken, çeşitli çökme hataları da düzeltildi. Oyunun kullanıcı arayüzünde ve savaş yapay zekasında da değişiklikler gerçekleştirildi. Güncelleme diğer yandan oyuna yeni görseller de ekledi.

Taleworlds tarafından belirtilene göre amaçlarının beta sürecide sorunları erken keşfetmek ve bu problemleri düzeltecek yamalar yayınlamak olduklarını belirtiyor. Hedeflerinin ise her hafta yeni bir beta versiyon güncellemesi sunmak olduğunu ifade ediyor. Güncelleme çok fazla bir değişiklik yapmıyor. Oyunun güncelleme notlarına göre genel olarak performans odaklı geliştirmelerin yer aldığını söyleyebiliriz. Ayrıca oyunun ses sistemi daha iyi hale getirilirken, çoklu çekirdek performansı da büyük ilerlemeler katedecek. Ses tarafında performans iyileştirmelerinin de yapıldığını belirtelim.



PAYLAŞ