Mount & Blade II: Bannerlord'un gelişimini gösteren yol haritası yayımlandı - Haberler - indir.com

Mount & Blade II: Bannerlord'un gelişimini gösteren yol haritası yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-12 15:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Şu an için erken erişimde olduğu halde oyuncular tarafından oldukça fazla ilgi gören Mount & Blade II: Bannerlord için daha da detaylı bir hale getirilmiş olan geliştirme süreci haritasını yayınladı. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada tek oyunculu modun ve motor geliştirmelerinin detayları ortaya çıktı. Uzun süredir oyuncuların beğenisine sunulması beklenen oyunlar arasında yer alan Mount & Blade II: Bannerlord, şu anda erken erişim sürecinde yer alıyor. Oyuncuların yapımcılarıyla oyun tam sürüme geçmeden önce bazı ince detaylar üzerinden geçerek ayarlamalarla ilgileniyor. Bu yılın en büyük oyunları arasında yer alan bu oyunun tam sürümü için sabırsızlananlar için iyi bir haber geldi. Oyunun yapımcısı TaleWorlds Entertainment, tek oyunculu mod ve motor geliştirmelerinin detaylı planlarını yayınladı.

Mount & Blade II: Bannerlord Multiplayer Kaptan Modu Oynanış Videosu YayınlandıMount & Blade II: Bannerlord Multiplayer Kaptan Modu Oynanış Videosu Yayınlandı

Mount & Blade II: Bannerlord oyununa damga vuracak olan en önemli değişiklikler arasında yer alan, oyuncuların ana hikayelerinden ayrı olarak yeni bir krallık kurma seçeneklerinin olmasıdır. Bu seçenekle beraber kendi stratejinizi kurabilir, savaş çıkarabilir ya da diğer krallıklarla barış yapabilecekler. Birçok kullanıcının dikkatini çekebileceği düşünülen bu seçenek, oyunun tam sürümünde oyunculara sunulacak birçok yenilikten sadece biri olacak. 

Twitter üzerinden açıklama yapıldı

Mount & Blade resmi Twitter hesabından, "Selamlar Calradia Savaşçıları! Erken erişimde neye odaklandığımızı paylaşmak istiyoruz. İşte Mount & Blade II: Bannerlord için gelecek planlarımızın detaylandırılmış haritası ve geliştirme önceliklerimiz" açıklamasıyla birlikte bir bağlantı paylaşıldı. Bu bağlantı ile beraber oyunun geliştirme süreci ile ilgili detaylar açıklanıyor. Bunun yanı sıra tek oyunculu modda harita, iletişim, saklanma alanı ve simülasyon sağlık sistemleri iyileştirmeleriyle beraber daha fazla içerik yer alacak. Aynı zamanda yapay zeka programlaması yeni iyileştirmeler için tekrar üzerinden geçilecek. Bu şekilde genel bir performans iyileştirmesinin yanı sıra hatalar düzeltilecek ve oyuna yenilikler optimize edilecek. 

Mount & Blade II: Bannerlord oyununda çeşitli önemli motor değişiklikler bulunuyor. Büyük alan ve kuşatma savaşları için FPS iyileştirmeleri, tekrarlama düzenleyicisi ve belgelerin düzenlenmesi gibi geliştirmeler, motor değişikliklerinden sadece birkaçıdır. Mount & Blade II: Bannerlord ile alakalı yenilikleri şu an için bu kadardır. Mount & Blade II: Bannerlord oyunu yakın zamanda tam sürümle gelmeye hazırlanıyor. 

 


Mount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdıMount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdı
Mount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesiMount & Blade II: Bannerlord’un performansını arttıran beta güncellemesi

PAYLAŞ