Mount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdı - Haberler - indir.com

Mount & Blade II: Bannerlord Steam ve Twitch'te rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 17:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Mount & Blade II: Bannerlord, Doom Eternal'ı da geride bırakarak Steam'de senenin en büyük açılışını yapan oyun oldu. Bannerlord ayrıca Twitch platformunda da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Mount & Blade II: Bannerlord müthiş bir giriş yaptı: Steam ve Twitch'te rekor

PlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktıPlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktı

Mount & Blade serisinin yeni oyunu olan Bannerlord nihayet 30 Mart tarihinde oyun severlerin beğenisine sunuldu. Yaklaşık olark 7 yıldır heyecanla beklenen oyun, çıkışının ardından piyasalara beklentilerin de üzerinde giriş yaptı. Bannerlord, DOOM: Eternal'ı da geride bırakarak Steam'de bu yılın en büyük yeni oyunu oldu.

#Bannerlord becomes the 5th most played game on Steam within 6 hours of its release in Early Access, at 160.000 concurrent players and preceded only by such games as CS:GO, Dota 2, PUBG and GTA V. And this is all thanks to you, warriors! Harvesting season is here! pic.twitter.com/BCHEmq2cm6 — Mount & Blade (@Mount_and_Blade) March 30, 2020

 Türkiye saati ile 14.00'da yayınlanan Bannerlord, yalnızca birkaç saat içerisinde 100 bin eş zamanlı oyuncu sayısını geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı. İlerleyen zamanda 178 bin eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak da Steam'da en fazla oynanan üçüncü oyun konumuna yerleşti. Bannerlord'un önünde ise yalnızca CS: GO ve Dota 2 var. PUBG, GTA V, Football Manager 2020 gibi oyunlar ise Bannerlord'un gerisinde kalmış.

Bannerlord Steam'in yanı sıra Twitch platformunda da büyük ilgiyle karşılandı, Akşam saatlerine kadar Twitch'te en çok izlenen oyunlar kategorisinde  FortniteLeague of Legends ve CS: GO gibi oyunları geride bırakarak birinci sırada yer aldı.

Mount & Blade II: Bannerlord şu anda Steam'de 135 TL'ye satın alınabiliyor. Mount&Blade serisinden herhangi birine sahipseniz bu fiyatın üzerine %10 indirim alarak 120 TL'ye oyuna sahip olabiliyorsunuz.



PAYLAŞ