Mount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım Başladı - Haberler - indir.com

Mount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-02 10:32:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Mount & Blade 2: Bannerlord’un geliştirme aşamasının hala sürdüğü ve az sayıda kullanıcı ile gerçekleştirilecek olan kapalı beta testinde sorunla karşılaşmaması ve aynı zamanda geri bildirimlerin olumlu olması sonrasında, bütün oyuncuların çoklu oyuncuyu test etmesine izin verileceğinin altını çizdi.

Taleworlds tarafından oyuncuların uzun bir süreden beri beklediği Mount & Blade 2: Bannerlord kapalı beta süreci için kolları sıvamış durumda. Sandbox oyunun ilk kapalı betası, bir çoklu oyunculu beta olarak oyun severlere sunulacak. Bu anlamda oyuncular birbirleri ile savaşabilecek. Aynı zamanda oyunun eşleştirme ile savaş sistemleri test edilmiş olacak. Oyun stüdyosu hala Mount & Blade 2: Bannerlord çıkış tarihi hakkında şu an için net bir bilgiye sahip değiliz. Ayrıca Mount & Blade 2: Bannerlord’un geliştirme aşamasının hala sürdüğü ve az sayıda kullanıcı ile gerçekleştirilecek olan kapalı beta testinde sorunla karşılaşmaması ve aynı zamanda geri bildirimlerin olumlu olması sonrasında, bütün oyuncuların çoklu oyuncuyu test etmesine izin verileceğinin altını çizdi.

E3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat ÇektiE3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat Çekti

  

Mount & Blade 2: Bannerlord’un temeli 7 sene önce atıldı

Hala oyunun özellik ve içeriklerinin hala tamamlanmış olmaktan pek hayli uzak olduğunu ifade eden Taleworlds, söz konusu olan ekran testinin ise oyun sistemleri ve mekaniklerine odaklı olduğu ve kararlılığa önem verildiğinin altını çizdi. Bannerlord’un ilk duyurusunun ise bundan böyle 7 sene önce yapıldığını siz değerli indir.com okurlarına hatırlatalım. Öte yandan dipnot olarak sizlere kapalı betaya dahil olmayan oyuncuların Bannerlord’u Gamescom 2019 fuarında deneyebileceğini ifade edelim. Mount & Blade 2: Bannerlord hakkında sizin düşünceleriniz neler?

Mount & Blade 2: Bannerlord’un minimum sistem gereksinimi ise şu şekilde sıralanıyor;

* İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
* Bellek: 4 GB RAM
* Ekran Kartı: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
* Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
* İlave Notlar: Ssitem gereksinimleri oyun çıktıktan sonra değişebilir. 

 

 


EA'den Nvidia'ya Rakip Bulut Tabanlı Oyun SistemiEA'den Nvidia'ya Rakip Bulut Tabanlı Oyun Sistemi
Steam Ücretsiz Oyun DağıtacakSteam Ücretsiz Oyun Dağıtacak

PAYLAŞ