Mount and Blade II: Bannerlord modları - Haberler - indir.com

Mount and Blade II: Bannerlord modları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-27 17:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Uzun bir bekleyişin ardından Mart ayında oyuncuların beğenisine sunulan Mount and Blade II: Bannerlord, daha şimdiden onlarca modla zengin bir kullanım sunuyor. Bu modlardan bazıları direk olarak oynanışa etki etmezken bazıları ise oyunun seyrini ciddi anlamda değiştiriyor. Yayımlanmış olan ve oyun keyfinizi daha da artıracak seçeneklere ev sahipliği yapan modlar hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Mount and Blade II: Bannerlord modları

  • Detailed Character Creation
  • Fast Dialogue
  • Better Time
  • Sound The Alarm
  • Control Your Allies After Death
  • Improved Garrisons
  • Looted Village Interactions
  • DiplomacyReworked
  • RTS Camera
  • Deadly Horse Charges
  • BannerPeasants
  • Battle Size Unlocker
  • Bannerlord Türkçe Dublaj-Seslendirme

Daha detaylı karakter düzenleme: Detailed Character Creation

TravisStewart tarafından geliştirilen bu mod, karakter yaratma ve düzenleme ekranın uzun bir süre vakit geçirmeyi seven oyunculara hitap ediyor. Detailed Character Creation, Bannelord’un sunulmuş olan karakter yaratma ekranını daha detaylı ve kapsamlı bir hale getirerek karakteriniz için daha fazla özelleştirme imkanı sunuyor. 

Her seferinde aynı diyalogları görmekten kurtulun: Fast Dialogue

Dallen1393 tarafından geliştirilen bu oyun modu, sıkça tekrarlanan diyaloglar ve bu diyaloglar için ekstra açılan ekranlar oyuncuların rahatsız olmasına sebep olmaktadır. Bannerlord'da da aynı kategoride yer alan birçok NPC ile etkileşim haline girdiğiniz ve her seferinde de aynı diyalog ekranını görmek durumunda olduğunu için Dallen1393 adlı geliştirici, Fast Dialogue adlı eklentiyi geliştirdi. Bu mod, oyundaki tüm diyalog ekranlarından önce gelen yükleme ekranlarının ortadan kalkmasını sağlıyor.

Oyun içi zaman 12 kat daha hızlı akabilir: Better Time

Shemiroth tarafından geliştirilen bu oyun modu, oynanış panelinin alt kısmında yer alan tarihi ve saati görmenize yarayacak bir eklenti sunar. Bu eklentinin sağ kısmında ise zamanın akış hızına müdahale edebileceğiniz butonlar yer alıyor. 

Saldırı anında ya da diplomatik gelişmeler sırasında bildirim alın: Sound The Alarm

TheWulfPanda tarafından geliştirilen bu oyun modu, herhangi bir saldırıda ya da diplomatik durumda anında bildirim almanıza yardımcı oluyor.

Karakteriniz ölse bile savaşmaya devam edin: Control Your Allies After Death

Rafaws tarafından geliştirilen bu oyun modu, savaş sırasında karakteriniz öldüğünde, ekibinizde yer alan herhangi bir karakterin kontrolünü ele alıp savaşmaya devam edebilirsiniz. Bu savaşın seyrini net bir şekilde değiştirmeniz konusunda yardımcı olur. 

Ordunuzu daha kolay kontrol edin: Improved Garrisons

Sidiess tarafından geliştirilen bu oyun modu 344.000 kişi tarafından indirildi. Zaman içerisinde yüzlerce savaşçı olarak dolacak olan ordunuzu yönetmek bir süre sonra baş ağrıtıcı olabilir. Improved Garrisons, birkaç açılır menü ile ordunuzu bir bölgeye göndermek, antrenman yaptırmak veya emirler vermenizi sağlıyor. Bu sayede ordunun kontrolünü daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 

Looted Village Interactions

Yağmalanmış köylerle etkileşime geçmek pek de mümkün değildir. Looted Village Interactions adlı mod ile beraber başkalarının yağmalamış olduğu herhangi bir köyle etkileşime geçebilirsiniz. Mod, yağmalanmış bir köye yardım etmek veya tekrardan yağmalama yapmak için imkanları değerlendirebilirsiniz.

Diplomatik kararlar için başka yerlere gitmenize gerek yok: DiplomacyReworked

Bu oyun modu Nightmaremen tarafından geliştirildi. Oyunda diplomatik işlemler için bir bölgeden bir bölgeye gitmek gerekiyor. Bu da siz kararınızı uygulamaya sokmadan önce diplomatik olarak istemediğiniz olayların gerçekleşmesine de sebep olabilir. Bu oyun modu ile beraber diplomatik bir kararınızı farklı bölgeye gitmeden gerçekleştirebilirsiniz. 

Haritada serbest kamera için RTS Camera

Mount and Blade II: Bannerlord’un sunmuş olduğu standart kamera bakış açısını sevmeyen oyuncular için RTS Camera adlı yeni bir eklenti son derece yararlı olabilir. Bu oyun modu sayesinde üçüncü şahıs bakış açısını değiştirerek yönetmiş olduğunuz karakterin omuz açısına getirebiliyor ya da haritada serbest bir şekilde kamerayı gezidrebiliyorsunuz. 

 

Atların çarpma hasarını artırın: Deadly Horse Charges

Xorberax tarafından geliştirilen bu oyun modu, savaş alanında at üzerindeyken bir düşman askerine çarptığınızda ona ciddi şekilde hasar vermenizi sağlar. Bu da savaşın daha gerçekçi bir şekilde ilerlemesinde etkili olur. 

Kalabalık savaşlarda ordunuzu diğerlerinden ayırt etmek için BannerPeasants

Mount and Blade oyunlarının en heyecan verici noktası kalabalık bir savaş alanı içerisinde yer almanız olabilir. Kalabalık gerçekçi savaş alanları heyecan verici olsa da savaş alanında zaman zaman kendi askerlerinizi ayırt etmek son derece zorlayıcı olabilir. Bu oyun modu sayesinde ordunuz yer alan her 10 askerden birine sancak verebilirsiniz. 

Savaşlardaki maksimum kişi sayısını artırın Battle Size Unlocker

Her ne kadar kalabalık savaşlar oyunun keyfini artıyor olsa da bu oyunun sunabildiği maksimum savaş büyüklüğü 1.000 kişi ile sınırlandırılmış durumdadır. Eğer sisteminizin daha kalabalık savaşlarda performans sorunu yaşamayacağını düşünüyorsanız Battle Size Unlocker ile bu limiti dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ