Motosiklet kullanıcıları için akıllı telefon entegrasyonu; Bosch mySPIN - Haberler - indir.com

Motosiklet kullanıcıları için akıllı telefon entegrasyonu; Bosch mySPIN

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 09:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motosiklet kullanıcıları için motor kullanmak oldukça tedbirli olunması gereken bir durum. Çünkü arabada sizi her taraftan koruyacak yerler bulunsa da motor tarafında korunacak pek bir yer yok. Bu durumda motor kullanıcıları çok daha dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle araçlarda bulunan navigasyon sistemleri oldukça gelişmiş olsa da motor tarafında durum böyle değil. Bundan dolayı geliştirilen bir entegrasyon ile bu tarafta verilen taviz gideriliyor. İşte Motosiklet kullanıcıları için akıllı telefon entegrasyonu; Bosch mySPIN

Motosiklet kullanıcıları için akıllı telefon entegrasyonu; Bosch mySPIN

Almanya merkezli yapılan anketler sonucunda Bosch mySPIN güvenlik konusunda verilmiş olan bu tavizi kaldırabilir. Otomobil modellerinin bir çoğunda gelişmiş navigasyon sistemlerini görebiliyoruz. Motosikler kullanıcılarına geldiğimizde ise navigasyon sistemleri henüz arabalarda kullanılan sistemler kadar gelişmiş değil. Bu da pek çok motosiklet kullanıcısında akıllı telefon üzerinden navigasyon ihtiyacını karşılaması gerekiyor. Sürüş halinde sürekli dikkatli olması gereken motor kullanıcıları için eldeki cep telefonu veya cep telefonuna bakma ihtiyacı görmek istemediğimiz kazaları ortaya çıkartabiliyor. Bundan dolayı Bosch ve Innofact AG ikilisi bir araya gelerek bir entegrasyon hizmeti çıkardılar.

Google'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoruGoogle'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoru

Bu hizmet sayesinde motorculara destek olacaklar. Almanya'da gerçekleştirilen anket sonucunda motosiklet kullanıcılarının yaklaşık olarak yüzde 90'lık bir kısmı yolculuk güzergahları için akıllı telefonlardan navigasyon yardımı alıyor. Bu tür kullanımlar motorcuların ve diğer insanların canını tehlikeye atabiliyor. Navigasyon sisteminin motorcular tarafında çok daha güvenilir olması için geliştirilmiş olan Bosch mySPIN akıllı telefon entegrasyonu ile sürücüler, akıllı telefon ekranını motor üzerinde görebiliyorlar. Telefon entegrasyonu sayesinde, telefon motora bağlanıyor ve sürücü; kişiler, takvim veya sık kullanılan uygulamalar gibi telefonda yer alan verilere erişebiliyor.

Uygulamalar arası iletişim ve telefonda kayıtlı olan kişilere doğrudan erişimi bulunan entegrasyon sayesinde güzergah oluşturmak oldukça basitleşiyor. Ayrıca motorun ne kadar yakıtı kaldığını hem sürücüye bildiriyor hem de yakındaki benzin istasyonları hakkında bilgiler veriyor. Bosch mySPIN birçok uygulama ile birlikte işbirliği yapıyor. Eğer sizde motor kullanıyorsanız ve navigasyon tarafında sıkıntı yaşıyorsanız Bosch mySPIN kullanabilirsiniz. Bu sayede bazı güvenlik sıkıntılarını da çözmüş olursunuz.


İlgili uygulamalar
Motorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldıMotorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldı
Bosch'dan Selfie Çeken Buzdolabı!Bosch'dan Selfie Çeken Buzdolabı!
General Motors, yeni projesi elektrikli bisiklet olacakGeneral Motors, yeni projesi elektrikli bisiklet olacak

PAYLAŞ