Motorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Motorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 18:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cihaz sektörünün gelişim göstermesi ile beraber akıllı cihaz üreticileri kendi markalarına ait üst düzey teknolojik ürünler üretmeye yönelik harekete geçti. Özellikle birçok üretici firma kendi amiral gemisi nitelikli akıllı cihazlarını üreterek rakiplerinin karşısında güçlü bir duruş sergilemeye yönelik hareket etti. Bu akıllı cihaz üreticilerinden biri de Motorola oldu. Akıllı cihaz sektöründe pek de etkin bir yer almasa da kendi tarzını yansıtan üretimler yapmaya devam eden Motorola, kendi amiral gemisini üretti. 

Motorola'dan yeni amiral gemisi

Akıllı cihaz üretimlerine yavaşta olsa devam eden Motorola, teknolojik özellikleri yüksek bir amiral gemisi üretimi gerçekleştirdi. Motorola tarafından üretilen bu amiral gemisi nitelikli akıllı cihazda 4 farklı arka kamera özelliği yer alıyor. Son zamanlarda üretilen akıllı cihazlar özellikle de kamera sayıları ile gündeme geliyor. ABD merkezli teknoloji firması Motorola'nın yaklaşık olarak bir yıl öncesine kadar açığa kavuşan One serisi ve Android One programı serisine üye olan akıllı telefonlar Motorola One ve Motorola One Power, geçtiğimiz Ağustos ayında kullanıcılarına sunuldu. Şimdi ise yine Motorola tarafından geliştirilmiş bir akıllı cihaz ile karşı karşıyayız. Bugünlerde ise yine Motorola'ya ait Motorola One Pro adlı akıllı cihaza dair çeşitli detaylar söz konusudur. 

Motorola One'ın işte tüm özellikleri!Motorola One'ın işte tüm özellikleri!

Arka kısmına 4 kamera özelliğine sahip olan Motorola One Pro adlı amiral gemisinin ortaya çıkan fotoğrafları çeşitli özellikler hakkında bilgi verecek düzeydedir. Şöyle ki bu amiral gemisi niteliğindeki akıllı cihaz, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy A9 2018, Samsung Galaxy S10 5G ve Nokia 9 PureView gibi akıllı cihazlara fazlasıyla benzer şekilde 4 adet kamera özelliği ile beraber geliyor. Son dönemlerdeki akıllı cihazların kamera konusunda güçlü bir şekilde üretildiğini düşünürsek Motorola'nın da bu yoldan ilerlemiş olması pek de şaşılır bir durum değildir. 

Motorola One Pro'nun özellikleri

Söz konusu amiral gemisi akıllı cihaz 6,2 inçlik ekran özelliğine sahip olup su damlası çentik ve ekran içi parmak izi tarayıcısının da yer alacağı elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Mevcut konu ile ilgili Motorola şirketinin One Pro adlı akıllı cihazı Moto Z4 adı altında kullanıcılarına sunabileceğine dair çeşitli bilgiler de mevcuttur. 3,5 mm jak girişine, USB Type-C portuna, ses açma kapama güç tuşlarına ve bunun yanı sıra aynı zamanda SIM kart tepsisine sahip olduğu da internete sızan fotoğraflardan anlaşılıyor. Bununla beraber Motorola One Pro adlı akıllı cihazın sahip olduğu 4 kamera dizilimi sayesinde bu akıllı cihazın en çok satılan akıllı cihazlar listesinde yer alması bekleniyor. Biliyorsunuz ki akıllı cihaz kullanıcıları seçim esnasında kamera konusunu son derece önemsiyor ve bu doğrultuda karar veriyor. Bu aşamada ise Motorola One Pro adlı akıllı cihazda kullanıcıların seçimleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Kamera özelliğinin yanı sıra aynı zamanda çeşitli yazılımsal ve tasarımsal özellikleri ile kullanıcıların beğeneceği düzeyde olan Motorola One Pro adlı akıllı cihaz çok yakında piyasada yerini alacak. 

 

 


Snapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya ÇıktıSnapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya Çıktı
48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı

PAYLAŞ